aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 3714
    azalarak bitmeleri dileğiyle.

    az geldi yazdığım editi : tribüne koreografi bu tribünde olsun demekten başka bir katkısı olmayan, futbol maçlarında elinden gelse 90 dakika saldır galatasaray diye bağıracak olan, kadın basket takımı sadece fener maçlarında aklına kısmen gelen, erkek takımında tribüne gelip futbol takımı destekler gibi baskete gol diye bağıran mallarla aynı şekilde saldır galatasaray hede hödö şeklinde malca tezahüratlarına devam edip kazanmaya en ufak bir katkısı olmayan, erkek voleybol takımından 1 kişinin adını bilmeyen tribün grubumsu mikroorganizmalar.

    pazar günü şimdi fenerle kadın voleybol maçı var. umarım bu reisimsi mahluklarla onların avradı mahil bölgelerinin yalayıcıları gelip, anadolu yakasının özenle işlediği, işte gerçek tribün bu dediğimiz ortamı bozmazlar. yoksa ilk setin başında saldır galatasaray diye başlayıp, asmalı tünel pera beyoğlu aşık sana dediğimiz zaman "siktirtmeyin beyoğlunuzu" laflarını o gün tribünde çok duyarız.

    farkına varılması gerekiyor artık. bu adamlar galatasaray tribününün kangrenleri. bir numaralı faşistleri. bu adamlar olduğu sürece hiç bir zaman tribün güzel olmayacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın