resim
Néstor Fernando Muslera Micol
Takım:Galatasaray
Mevki:Kaleci
Yaş:37
Boy:1.90
Uyruk:Uruguay
  • 5183
    2011 yazinda buffon, ochoa falan derken bir anda ismi gundeme dusmus, daha sonra dunya kupasi performansi akla gelince hemen tercih edilmistir. iyi ki de tercih edilmistir cunku iddia ediyorum buffon gelse muslera kadar katki vermezdi kanimca.

    mondragon veya volkan gibi iri cusseli olmamasina ragmen inanilmaz hizli refleksleri vardir. double save dedigimiz futbol teriminin karsiligidir bu adam. donen toplari kurtarabilen dunyadaki ender kalecilerden. 2011 yilinda concocaf'da arjantin'e karsi, 2012'de eskisehir (gerci o pozisyon gol olmustu 4. donen vurustan sonra; bir zahmet atsinlar) , 2013'te fenerbahce (kuyt'un sutu), ve son olarak gecen benfica macindaki gaitan frikigi ve donen topu kurtarmasi benim hatirladiklarim. bir de 2-0 kaybettigimiz chelsea macinda torres'in kaleciyle karsi karsiya koseye giden golluk vurusunu ters elle cikarmasi var.

    yakin tarihe gidelim. 2008 yilinda 6-3 kazandigimiz manisaspor maci mesela. skor 5-1'den iki dakikada 5-3'e donuyor (golleri atanlardan biri de selcuk inan'di) ve stadyumda olan bizler o dakikadan sonra kalemize sut dahi cekilmemesi icin dua ediyoruz. evet simdi muslera var. allah onu basimizdan eksik etmesin, dunya kupalarinda falan fiyasko oynasin ki 35-36'sina kadar hatta isterse 40'ina kadar faydalanalim.

    edit: ahahaha cardozo demisim ya la :( klavye surşmesi...gaitan olacaadi
App Store'dan indirin Google Play'den alın