• 2604
    aşırı dar rotasyona sahip takımımız. bu maddi zorluklarda daha doğrusu fiyat performans açısından daha iyi bir takımın kurulması pek mümkün değildi. hatta bunun doğurduğu sonuçları şurada yazmaya çalışmıştım: (bkz: #1847301)genel bir bakış attığımızda mccollum - sinan - schilb - micov - lasme - dorsey - green'den oluşan 7 kişilik ana rotasyonumuz var ve bunlara zaman zaman göksenin köksal da katılıyor. duşan, ege, izzet ve şafak çoğunlukla aktif rol almıyorlar. hatta çoğu maçta süre alamıyorlar.çok dar rotasyona sahip olduğumuzdan ve oyuncuların çoğu genç olmadığından:(u: aslında genç değiller ama enerjikler. yine de yaşlı diyebileceğimiz oyuncular ister istemez fiziksel düşüşe geçebiliyor)

    1- maç seçmek zorunda kalıyoruz.
    2- oyuncular uzun vadede yüksek performans sergileyemiyor.
    3- oyuncular fiziksel ve zihinsel yorgunluklar sebebiyle sezon sonunda ciddi performans düşüşleri veya sakatlıklar yaş! ayabiliyor.
    4- oyuncu başına binen yük çok fazla olduğundan bir iki oyuncumuzun gününde olmaması bile takımda çok şeyleri etkiliyor.
    5- yeterince farklı silahımız yok. birçok rol boş kalıyor.böyle böyle bir sürü yazılır. yani genel olarak baktığımızda ciddi bir sorunla karşı karşıyayız. bunu bilerek ve göze alarak tercih ettik. çünkü bu bütçeyle rotasyonu geniş bir takım kursaydık oyuncuların nitelikleri daha düşük olacaktı. bu sefer de potansiyeli sınırlı bir takım olacaktık. özellikle konsantre olunan maçlar için hala ciddi bir euroleague takımıyız. bu şekilde kalmayı başardık diyebiliriz eurocup'ta oynamamıza rağmen. asistan koç yağızer uluğ'* un takımımızdan ayrılıp beşiktaş'a gitmesi de bence büyük bir kayıp oldu. özetle; bana göre kadro kalitemizi yüksek tutabilmemiz tüm bu saydığım olumsuz özellikleri gölgede bırakıyor. yine de ciddi eks! ikliklerimiz olduğu da bir gerçek. genel olarak değerlendirirsek bu nları söyleyebiliriz kısaca. bireysel değerlendirmeleri de oyuncu başlıklarına yazmayı düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın