resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 7043
    kalinic ve konoplyanka'yı istemedi diye edilmedik laf bırakılmayan teknik direktör.

    konoplyanka'nın köpek gibi maliyeti var, sevilladan aldığı para 3,5 milyon euro sadece maaş olarak. ki adam türkiye ligine gelmek istese imza parası, maaş parası daha da artacak. muhtemelen yöneticiler irtibat kurmuştur, maliyetini hamza hamzaoğlu'na söylemişlerdir. hamzaoğlu da ffp çerçevesinde düşünerek olmaz demiştir. yoksa konoplyanka'yı istemeyecek kadar gerizekalı mı bu adam?

    kalinic de keza fiorentina'ya 5,5 milyon euroya gitmiş. galatsarayda sadece bonservise 5,5 milyon euro verecek para var mı sanıyorsunuz? ki kalinic kapalı bir kutuydu, 5,5 milyon euro'yu kimse riske etmezdi o oyuncu için. bir hakkımız vardı onu da poldi'den yana kullandık. uefa'nın incelemesi sonucuna göre de aralık ayında oyuncu alıp alamayacağımız belli olacak.

    bu kadar veri var elde ve her şeyi kestirip bu iki oyuncuyu beğenmedi, cahil, yerli sevici tarzı yorumlar yapılıyor. nefretiniz yüzünden büyük haksızlık yapıyorsunuz adama. herkes her şeyi eleştirebilir de, ne idüğü belirsiz şov programlarının gazına gelip bir insanı haksız yere yıpratmaya çalışmak hiç hoş bir şey değil bence.
App Store'dan indirin Google Play'den alın