• 13742
    yabancı sınırlaması nedeniyle, çok kısıtlı kadrolarla mücadele etmek zorunda olunan ligde şampiyon olmak ölçü olmamalı. yabancı sınırı kalktıktan sonra takımların gücü en az %20 seviyesinde arttı. gelecek sezon bir o kadar daha artacaktır. yani ligimizin kalitesi giderek artmakta ve artacaktır.

    bu süreci çok iyi değerlendirmek zorundayız. avrupa, afrika ve güney amerika'da müthiş futbolcu pazarı var. iyi bir scout ekibi takımlara çağ atlatabilir. bizim bir avantajımız da dünyadaki tanınırlığımızın çok yüksek olması. hagi, popescu, sneijder, drogba, hakan şükür ve daha birçok yıldız sayesinde (aldığımız uefa kupası da etkendir) bizi tanımayan futbolcu ya da menejer olduğunu zannetmiyorum dünyada.

    buradan hareketle, çok kaliteli, yıldız adayı, düşüşe geçmiş ve çıkış arayan yıldız futbolcular bizim için bulunmaz fırsatlar yaratmaktadır. isabetli ve akılcı seçimler yaparsak bu hem takımızı hem de ülke futbolunu uçurur.

    elimizdeki kalitelere sahip çıkarak, onları yenilerle besleyerek ve de gelecek vadeden genç yıldız adaylarına yatırım yaparak nirvana yapabiliriz. çünkü bizim taraftarımızdaki coşku başka ülkelerde yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın