• 13741
    son 4 senede 3 değil, 4 değil bir şekilde 5 şampiyonluk dahi kazanmış olsa idi de revizyona gidilmesi gerekecek takımdı. bu revizyonun yapılması birçok açıdan şart.

    1) takımın yaş ortalaması inanılmaz yüksek. sahaya çıkan takım ortalaması neredeyse 30; carole, jose ve bonservisi bizde olmayan denayer'i çıkartıp olcan, bilal, sabri'yi oynatırsan 30 üstünde dahi olabilir. takımda kademe kademe bir revizyona gidilerek dokunulmayacak taşlar gibi duran muslera, poldi ve şıno üçlüsünün yanında oynayan adamları gençleştirip bunların yaş ortalamasıni 24-25 bandına çekemezsek, dedeler dönemi sonrası milan gibi çökme ihtimalimiz var. bu da hem milan gibi kulübü satacak durumumuz olmadığından yapılanma sürecinin milan'a kıyasla daha sancılı (nasıl olacaksa) geçmesi, hem de bir anda geniş çaplı bir revizyon yapılması halinde inşallah kafamızdan kalkacak ffp baltasının tekrar kafamızın üstünde sallanacak şekilde geri dönmesi demek.

    2) taraftar olarak şampiyonluk ilüzyonu içerisinde hareket edersek iki adım öteye gidemeyiz. lig zaten çöplük, bir şekilde bir yere gelebiliriz ama şampiyonlar liginde özellikle son 2 senede oynadığımız maçlarda ısırma ve kondüsyon anlamında eski kadrolarımıza kıyasla rezalet durumdayız. ayrıca unutulmamalı ki 26'lı yaşlarında şampiyonluk kazanan omurga 30 yaşında ve bu saatten sonra fizik kondisyon olarak daha iyiye gitme ihtimalleri yok denecek kadar az.

    3) son 4 senede 3 şampiyonluk kazanmış olabiliriz ama;
    -şu anda takımın ideal sağ beki olan denayer'in ideal mevkii stoper.
    -yine yedek sol bek olcan'ın asıl mevkii sağ veya sol açık.
    -forvet poldi adam yokluğundan kanat oynuyor. -
    -orta sahada birlo, selçuk ve jose gibi 3 playmaker var ama defansif özellikli bir oyuncu yok.
    -yasin'in yedeği veya yasin'i kesebilecek bir kanat oyuncusu yok.
    -oyuna sonradan girip kader değiştirebilecek farklı meziyetlere sahip hamle adamı yok.
    -forvet hattı gekas sonrası eskişehir forvet hattı dışında türkiye'nin çöp liginin bile en kötü forvet hattı. yedek forvet olarak kabul edilen umut max. ptt seviyesinde.

    bu bariz hususlara rağmen halen çıkıp revizyon gerekmez diyorsanız, kusura bakmayın ama çok çok yanlış ve galatasaray için tehlikeli bir düşünce yapısı içerisindesiniz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın