resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 7030
    kalinic'i bilmem ama konoplyanka konusunda kendisinin bir suçu olduğunu sanmıyorum. adam yetenekli ve bunun farkında olan bir oyuncu çünkü. sevilla'dan da az buz bir para almadı diye biliyorum. almasa kaç yazar ki? dünyada hiçbir ülkede yayını olmayan türkiye ligini ne yapsın lan adam? ispanya ligini acaba yayınlamayan kaç ülke vardır? iki hafta evvel real'i parçaladı herif. türkiye'ye gelse negzel rize'nin, başakşehir'in kasap defanslarına karşı yeteneklerini gösterirdi. şu da şurada dursun ayrıca: http://www.rerererarara.net/...noplianka/%231845054

    kalinic konusunda da aynı şey yaşanmış olabilir. fiorentina ve serie a daha cazip gelmiş olabilir adama. bir sezon yardırıp kapağı büyüklere atmak istemiştir belki adam. türkiye'den kapağı atsan atsan araplara filan atarsın.

    yalnız artık kabak tadı vermeye başladı ha. hamzacı filan değilim, hakkında bu sezon için yazdıklarım ortada lakin her suçu da hamza'ya atmak ayıp yahu. utanmasalar gs store'dan formaları da hh'nin çaldığını söyleyecekler. hele şimdi konuşması daha kolay. nasıl olsa artık gitti. yönetim de, yönetimin elinin altındaki medya ve yönetime çalışan bazı sosyal medya da, futbolcular da (antalyaspor maçı sonrası verilen demeçlere bakın), cüneyt tanman da, futbol yorumcuları da, kolaylıkla bütün suçu hh'nin üstüne yıkar artık. hani hektor diye bir fıkra var, elaman osurup osurup suçu köpeğe atıyor. bizim hektor da hh oldu maalesef. her şey güllük gülistanlıktı da tek suç ondaydı. ben bir benfica maçı izledim, burak denen çöp alenen takımı baltaladı yahu. sonra aynı burak'ın antrenmanda ersun yanal diye bağırdığı da söyleniyor. yönetim ayrı bir bela zaten. sanki adamın eline dzeko vermişler de o umut bulut sevdasına kapılmış gibi eften püften sebepten adamı kovdular. kardeşim madem çalışmak istemiyorsun ki bence de hh çok başarılı değildi, sezon ortasında niye kovuyorsun adamı? yazın yollasana. ona göre yapılandırsın yeni hoca takımı. umut'la sözleşme imzalarım demişmiş... ne yapsın lan adam. iki tane forveti var, birisi neyin peşinde koştuğu meçhul olan burak, öteki umut. umut'un ayağı kırılsa üzülmem de hh'nin o adama eli mahkumdu be hacı. köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyeceksin, lafını da mı duymamış bu yönetim?

    neyse konu uzadıkça uzadı lakin demek istediğim şu; hh günahı ve sevabıyla gitti. ilk başarısız olan hoca o değil bu kulüpte. ilk kötü futbol oynatan hoca da o değil. ve fakat -adnan polat yönetimiyle belki yarışır- tarihin en dandik yönetimi mevcut yönetim. şimdi fırsatı buldular, "aslında biz iyiydik de hamza kötüydü :/" ayaklarına yatıyorlar. konoplyanka alınacakmış da hh istememiş, cimi fıloyt hesssssssssssssılbenk ya... amk az usturuplu atın. madem adamın böyle isteklerini kabul ediyordunuz, üzerinizde tahakküm sahibiydi; niasse'yi niye almadınız? yakında "messi, bize gelmek için kapımızda yattı ama hoca istemedi..." ya da "groskroytz'un belgelerini fifa'ya yollayacakken hamza modemi kapattı..." diye de haberler sızdırılırsa şaşırmam. allah düşmanın bile onurlusunu versin demişler ya hh'ye pek öylesi denk gelmemiş gibi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın