• 6123
    başıma gelen çok saçma ve sinir bozucu bir olayı anlatacağım, benzer bir şey yaşayan varsa ve yapabileceğim bir şey olup olmadığı konusunda yardım ederse çok sevinirim sözlük.

    29 ekim'de ev taşıdık, ankara'da demetevler'den etimesgut'a, alsancak mahallesi'ne. ertesi gün, önceki evde kullandığım superonline fiber internet için nakil başvurusu yaptım, yeni adresimde superonline fiber altyapısı olmadığını ve ttnet altyapısıyla adsl hizmeti verebileceklerini söylediler ve ben de kabul ettim. 1 hafta sonra arayıp boş port olmadığı için hizmet sağlayamayacaklarını ve aboneliğimi iptal edebileceklerini söylediler, 2-3 telefon görüşmesinin ardından mecburen iptal ettirdim.

    uydunet'i aradım onlar da altyapı olmadığını söylediler. vodafone net'i aradım onlar da ttnet altyapısını kullandıklarını ve boş port olmadığı için hizmet veremeyeceklerini söylediler.

    ttnet'i aradım, onlar da aynı şeyi söylediler ve bağlamadılar, ayrıca yeni port açılması için müdürlükle görüşmemiz gerektiğini söylediler. ulus'taki yerlerine gittik, oradan sincan'a yolladılar oraya gittik ve ttnet bölge müdürüyle görüştük. çok sayıda benzer başvuru bulunduğunu söyleyerek not aldı ama 3 haftayı aşkın süredir hiçbir gelişme veya çalışma yok bu konuda.

    geçenlerde şikayetvar.com'a da yazdım durumu ama ordan da bi ses çıkmadı.

    yıl oldu 2016, anasını sattığımın ülkesinin anasını sattığımın başkentinde eve internet bağlatamıyoruz. neredeyse 1 aydır internetsizim ve kafayı yemek üzereyim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın