resim
Fikret Orman
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:56
Uyruk:Türkiye
  • 694
    mustafa denizli hakkında "beşiktaşlı birinin galatasaray gibi bir camiada görev yapması beni mutlu etti." diyerek yine ezikliğini konuşturmuş loser camianın loser başkanı.

    ben mesela ne arda turan'ın barcelona'da oynamasından gurur duyuyorum ne de fatih terim'in milan'ı çalıştırmasından gurur duydum. bana ne amk. ben galatasaray'a bakarım. aslolan galatasaray'dır, gerisi de teferruattır.

    bak altyapımdan çıkmış çokca adam porto misali dünyanın her yerinden talep görüyor ve gittikleri yerlerde başarı sağlıyorlarsa üretme kapasitemle gurur duyarım o ayrı. malesef bu dediğim bizde yok. ama şunu bilsin bay başkan, o çok sevindiği denizli galatasaray sayesinde adam olmuştur. beşiktaş kimi adam etmiş bu güne kadar çıksın ve anlatsın.

    amerika'da, amerika sisteminin sayesinde başarı sağlamış türk kökenli bilim adamlarının başarısından gurur duyma ezikliğinin futboldaki versiyonu...

    neyse adamdaki art niyeti görüyoruz da, burdan söylemek istediğim şu; denizli'nin galatasaray'da görev yapmasından mutlu oluyorsa yine de doğru yolda olduğunu varsayabiliriz, zira fikret orman'ı mutlu etse etse yine galatasaray eder.
App Store'dan indirin Google Play'den alın