• 50
    valla kendisini allah mı sanıyor ne halt sanıyor bilmiyorum... kendisini çok önemli birisi sandığı; daha doğrusu internette yarattığı "kendisini" çok önemli biri sandığı çok açık.

    hesabı tatile çıkartmadan önce şöyle bir entry yazmıştım. twitter'dan filan yazdığı twitleri söyledi bir arkadaşım, zırlamış ağlamış bi ton şey.

    entry ve yüce sultan hagi'nin silme sebebi ekran görüntüsünde yer almakta:
    http://i.imgur.com/5IYEGjr.jpg

    ruh hastası ve cahil demem hakaret ihtiva ediyormuş. vallahi neresi hakaret ben anlayamadım. zerre ironi yapmıyorum. hakaret varsa da özür dilerim.

    ama hakaret dediğin şöyle oluyor bak mesela:
    http://i.imgur.com/f7h5AlF.jpg
    http://i.imgur.com/XDGnSlS.jpg

    kardeş farkındayım kendini bir halt zannediyorsun, ilah zannediyorsun. ama değilsin. neyse zırlaya zırlaya moderasyona küfürler yağdıra yağdıra -ha moderasyon zerre umrumda değil, bilhassa yüce moderatör hagi- entry'i sildirmeyi başarmışsın.

    tebrik için uğradım. hayırlı forumlar. ha bir de ağzına her şeyi alma. sana kiminle nasıl konuşacağını öğretmesi gereken son insan benim belki, ama bu ağız ishali hareketler filan çok saçma ve çocukça. bir şeyleri eleştirmek istiyorsun bildiğin için veya bildiğini düşündüğün için, bunu yapma yolun sakat olunca insanlar seni başarısız, ilgi meraklısı bir troll olarak görüyor. hani o lafa çok alındığın için böyle naçizane bir şey yazayım dedim.

    yüce hagi, hakaret filan yok ha haberin olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın