resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 6670
    hamza hamzaoğlu'ndan beklenen şunları demesi heralde : 'elimde iki tane beyinsiz kazma var, merak etmeyin devre arası düzgün bir adam alacağız.'

    öyle veya böyle bu sezon bu iki kazma adam takımda süre alacak. ve bu adamlar gidene kadar en üst düzeyde verim alabilmek için yerin dibine gömmemek gerek. şimdi geldin umut kazmasına dedin ki 'sen kazmasın kardeşim!'. e ulan ne değişecek? herif kompleks yapıp hepten emenike'ye bağlayacak çünkü teknik direktörüm bile bana güvenmiyor diyecek. önemli olan kazma da olsalar şu an için maksimum verimi almaya çalışmak ki hamzaoğlu da bunun çabasında.

    burada yapıcı olmaya çalışıyoruz, sanki bana para veriyorlar hamzaoğlu'nu savun diye. adamın eksikleri var elbet, puan kaybettiğimiz astana ve benfica maçında sinir krizleri geçirtti bana. ama bu demek değil ki hemen kovalım, yenisini getirelim. hamza hamzaoğlu gitsin başka yerli td gelsin demek dünyanın en saçma olayı. yabancı konusunda da yine bulursunuz bir yabancı teknik direktör. gelir haklı veya haksız sabah akşam sisteme söver, az buçuk avrupa'da iyi oynatır. sene sonu da ligi kaybettiği için götüne teneke bağlanır ve tazminat ödenir. bu senaryoyu izlemekten, kaostan zevk alır oldu taraftar.

    zamanında luce denen bir inci bulundu ama onun da götüne bir şekilde teneke bağlandı. teneke bağlamaktan yorulmadınız mı ben onu merak ediyorum?

    neyse geçelim bunları da ayrı bir konuya daha değineyim. galatasaray'ın iskelet kurma parasını mancini gitti çöpe attı. prandelli son dakika getirdiği iki çöpe dünya para verdirdi. kazma sabri'ye verilen hatalı miktar kadar konuşulmadı bunlar. ki sen tarık denen kazmaya o kadar para veriyorsan ondan daha fazla oynayan sabriye bir tık üstünü el mahkum vermek zorundasın. takımda maaş dengelerinin zamanında anasını sikmişler, iskelet kurma parasının da anasını sikmişler. uefa'nın seneye bizi alıp almayacağı meçhulken gidip bütün kabahati hamzaoğlu'nun başında patlatıyorlar. bunda yaz transferi döneminde 'para yok!' diyemeyen otelci herifin de imzası var. adamı bilal ile idare etmek zorunda bırakıp üstüne bir de günah keçisi yapıyorlar. şunu da görmelisiniz ki aslında şu anki durum bizim için daha iyi çünkü artık ölü yıldızlar yerine jose'ler, carole'lar gelip yetişecek, bunlar da poldi gibi şıno gibi adamlarla süslenecek.

    hamza hamzaoğlu bunları başarabilir, başaramaz. orayı gelecekte göreceğiz. sizden ricam millete sürekli teneke bağlamayı ve kendinize yok yere beyinsiz diyip trip atmayı bırakmanız. yapamıyorsanız da sikiniz sağolsun ne diyeyim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın