resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 6666
    hala hucüm futbolu oynattığına inanan spor sevdalısı. bu sebeplerden ötürü uyuz oluyorum bu adama. tek bir oyun planı var, onda da topa hüketmek, bol pas yapmak. peki bunu ne zaman yapabiliyoruz? ancak ve ancak skor olarak geriye düştüğümüz zaman, zaten bu da normal. sen galatasaray'sın, rakip sana karşı öne geçtiğinde her türlü kapanacak zaten. 2010-11 sezonunda bile bir tehdit yaratabiliyordu takım sadece arena'da olsa bu tehdit.

    neyse. gözünü herşeye kapamış, garip garip şeylerin altını çiziyor. 25 gol attık evet ama kaçında bu gollere golcüler katkı yaptı. 7 yazıyla yedi. 2'si penaltıdan bir de. ama ben attıklarından çok kaçırdıklarıyla. buyrun. öncelikle gol makinasına bakalım.

    https://www.youtube.com/watch?v=NSDNuyWD36o

    sonrada demba ba ovvvcuya bakalım.

    https://www.youtube.com/watch?v=-UOHhuWV3_8

    14-15 senesinden kesitler gördük. bu sene de pek farkı yok. es-es atılan 2 gol burak'ı golcü yapmıyor, yapamaz da zaten. 25 gol attık bu adamlarla, bu beceriksiz 2 adamla. iyi bir forvetimiz olsa bu sayı 30 ve üzerine çıkıcak belki. böbürlenerek konuştuğu hucüm futbolunu oynayabileceğiz çünkü forvetimiz top saklayabilecek ayağında belki.

    hamza hamzaoğlu'na inanmıyorum. dünya kupası'nda sneijder'e söylediklerinde hala yanlış bir taraf gördüğünü de düşünmüyorum. yaptığı açıklamalar ile hangi kafa yapısında olduğunu görmek kolay. ilk yarı bittiğinde 1.lik yarışından kopacağımızı ve uefa'ya gideceğimizi düşünüyorum.

    (bkz:açıklamalar is coming )

    bol bol konuşacak, kendince önemli bence önemsiz değerlendirmeler yapıcak. neden önemsiz? çünkü 3 ay boyunca kendi çapımızda işlerin eldeki kadro ile olmayacağını anlatmaya çalıştık. antalya maçında göstermelik yerlilerini kesebilir veya bir yerleri sıkıştığından atletico maçına taraftarı memnun edecek bir kadro ile çıkabilir bu paşa. hem selçuk-burak'ta yok.

    sen gidince işte o zaman baharlar gelecek. bir insan en zor anında bile, kendine sen napıyorsun diyebilecek şekilde objektif bakabilir olaylara. bunu bile yapamıyor bu adam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın