resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 6665
    --- alıntı ---

    forvet ihtiyacımız varmış gibi bir algı oluşturulmaya çalışılıyor ancak gol sayısında beşiktaş'ın ardından ikinciyiz.

    --- alıntı ---

    e adam doğru söylemiş. gol atamadığımız takım yok. ayrıca bu cümle cımbızlama olmuş. bulursak forvet alacağız dedi.

    düzgün bir forvet ve grosskreutz'un gelmesiyle ikinci yarı şahlanabiliriz diye düşünüyorum. hepsinden önce de bu takıma defans öğretmesi gerek. hücumu yapıyoruz, defans olayını ise beceremiyor hamzaoğlu. 3-2'lik comeback yaptığımız maçta 4-3 yeniliyoruz. çıldırmamak elde değil. o maçta selçuk çıkmasa farka giderdik, hocanın başlangıç düzeni tutmuştu doğrudur ama bunlar bahane değil. *

    hagi-ünder-terim-prandelli-mancini dönemindeki tüm maçları hiç kaçırmadan izlemiş biri olarak hala hamzaoğlu'na sabredilmesi kanaatindeyim. genç bir isim, eksikleri var. mancini gibi yıldızları şampiyonlar liginde nasıl oynatacağını bilen bir isim değil ama mancini'ye göre de ligde ne yapması gerektiğini biliyor. bunlar hep tecrübe işleri. hamzaoğlu'nun bizimle birlikte büyümesi gerek. zamanla salak saçma ısrarlarından kurtulup oyuna düzgün müdahale edebileceğine inanıyorum. yıllar süren teknik direktör kov-yenisini getir alışkanlığımız bize hiçbir şey katmadı. katmayacak da.

    son olarak uefa'nın mali sopasının üzerimizde olması bizim işimize yarayacak bence. bitik yıldız alıp durmak yerine düzgün gençler bulup* onları eğitip, komuta edebilecek yıldızlarla süsleyebileceğimizi düşünüyorum. beşiktaş'ın son senelerde oyuncu değeri yaratması gibi. yapmazsak batacağız zaten.
App Store'dan indirin Google Play'den alın