resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 6656
    alsın üç kupasını da gitsinci bi tayfa var. neymiş takım iyi futbol oynamiyormus, balla gecen sene sampiyon olunmuş. adam sanirim 76 yada 78 gibi bir puanla sampiyon oldu, mancini en son 65 puanla ikinci oluyordu. prandelliye kalsa 60 barajini gecemezdik. bir insan sansla balla 75 puan alamaz. hem de takimin o dönemki o psikolojisiyle. hocanin yaptıklarının kucumsenmesini yada onemsenmemesini anlayamiyorum. gecen sene buralar 4.yildiz 4.yildiz diye inlerken kimse bu sene onemli degil, bu kupalar onemli degil demiyordu. ama simdi aldik ya yildizi fenerden once, attik ya havamizi. iste simdi hocayi siktiredip biz kupalari hic onemsemeyizcilik oynamak herkesin isine geliyor.

    tarih kupalari yazar beyim. sen her mac super zevk ver, hic sampiyon olama. anlamsizdir. ama sen her maci 1 0 al, kupalari kaldir, en büyük sen olursun. hocanin cok hatasi var cok eksigi var. ama kesinlikle mayasinda kazanmak olan bir adam. hani sözlük tabiriyle winner dedigimizden. benim de zamaninda inanilmaz sevdigim senol hoca ise simdiye kadarki imajiyla buna sahip degil, loser konumunda. bakalim bu sezon neyi gosterecek. hamza hoca winner oldugunu size tekrar ispatlamak durumunda, cunku taraftar iyice ses yukseltmeye basladi.

    size ses yukseltmeyin demiyorum ama eskide kazanilmis basarilari onemsiz gibi gostermeye calismayin. goren de 4.yildizin, sampiyonlugun hic onemi yok sanicak. hani taraftari tanimasak yutturcaksiniz lan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın