• 13674
    yeniden yapılanmaya gitmelidir. hem yaşlı bir takımız. hem de her oyuncuya asıl alması gerekenin 2-3 katını veriyoruz. bunun için yapılması gereken: selçuk, burak, umut, bilal, tarık, sabri, jpk, olcan adın, chedjou, hamit, podolski, dzemaili, semih kaya, koray günter ile yollar kesin olarak ayrılmalıdır. kimisinin aldığı yıllık ücret, kimisinin hiçbir işe yaramaması, kimisinin de şuan iyi fakat yaş+ maaşından dolayı yollanması gerekenlerler listesinde olması gerekiyor. olcan, chedjou, poldi, selçuk gibi.

    takıma denayer, jose, carole, emre ç gibi oyuncular kazandırılmalı ve bu oyunculara verildiği gibi 800 bin euro civarı rakamlar verilmelidir garanti ücret olarak. mesela selçuk yerine 3 jose, burak yerine 3 tane genç yetenekli forvet, sabri erine 2 sağbek, chedjou yerine 2 tane denayer gibi adam alınabilir.

    ha en önemlisi dengeler bozulmalı hamza hoca gitmelidir.

    nando ve sneijder pamuklara sarılmalıdır.

    ------------------------------nando---------------------

    sağ bek-------------denayer------balta-------carole

    ---------------------jose--------transfer--------------

    emre ç -------------------sneijder----------transfer

    ----------------------------transfer--------------------

    net olarak 4 tane tartışmasız 11 oynayabilecek isme ihtiyacı var bu takımın. ve alınan bu adamlar bana kalırsa maximum 24-25 yaşında olmalı. 4 -5 senelik kadro yeniden kurulmalı. tıpkı 2011' de olduğu gibi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın