• 13624
    benim hayalimdeki galatasaray futbol takımı hep ya ligde, ya şampiyonlar liginde eksik kalıyor. çünkü realist düşünmeye çalışıyorum. lig için kurduğum, topu rakip yarı alana yıkacak kadro, avrupa için yavaş kalıyor. avrupa'da iş yapacak amrabat gibi adamlardan kurduğum kadro ise ligde kilit açamıyor. ikisini birlikte yapan adamlar ise de bruyne, douglas costa gibi adamlar oluyor ki, fiyatları ortada.
    gönül ister ki 5-6 sene rodriguez, carole, sneijder, jem, dany, eboue, selçuk gibi adamları alalım. ama bazılarını daha az maaşla alalım tabii. ve teklif geldiğinde, satalım. mesela burak yılmaz 10 milyon teklif geldiğinde satılsın. dany, şampiyonlar liginde takımıyla çeyrek final görmüş bir adam. pazarlansın güzelce. eboue ile yollar ayrılacaksa zamanında para alınarak ayrılsın. jem'e 2-3 milyon euro teklif gelirse, anında satılsın. 3 milyon mu geldi, 1-1.5 ile yatırım yapar, gerisini kasaya atarsın. 5-6 sene çok yoğun bir çalışma ve bu adamları geliştirecek hocayla şu mali tabloyu düzenleyelim. üzerine de riva projesiydi, diğer projelerdi çarkı döndürebilecek hale gelelim.
    işte o andan sonra kupa 1'e yürüyecek o güzel kadroyu kurabiliriz. gönül ister ki 5-6 hatta 10 sene bu tarz transferlerle şu para işini düzeltip, riva'yı da biz yapıp, biz değerlendirelim tabii ki gerçek profesyonellerle. dedeler ile değil.
    ah ulan, ah.
App Store'dan indirin Google Play'den alın