• 47
    gördüğüm en başarısız troll. kendisine cahil dendiği için veryansın etmiş ama twitter hesabına biraz göz gezdirilirse ne kadar seviyesiz bir kişiliğe sahip olduğu görülebilir. sürekli galatasaraylı teknik adam ve sporculara küfürler savuruyor. hadi herkesi anlarım da bir insan sneijder'e nasıl küfürler savurabilir? neymiş sneijder halı saha topçusuymuş. siktirip gidip halı sahada top oynayacakmış. http://i.imgur.com/qwyW4bF.png

    melo'ya, ergin ataman'a, selçuk inan'a, burak yılmaz'a vs. daha birçok galatasaraylıya ettiği küfürleri herkes biliyor zaten.

    ayrıca twitter hesabı biraz incelendiğinde sözlükteki yazarlara ve sözlüğe nasıl küfürler savurduğunu da görebilirsiniz. ama sözlüğe gelince ahlak timsali arkadaşımı. tam olarak riyakarlık.

    biliyorum kendisin başlığına yazmam kendisi gibi trollere prim vermem anlamına geliyor. ilgi çekmek için her yolu deneyen bu adamlara esasında prim vermemek gerekiyor. size tavsiyem bu hastalıklı arkadaşı ciddiye almayın.

    edit: bu arada galatasaraylı sporcu ve teknik ekibe ettiği ve nefret suçu içeren tüm hakaret ve küfürlerinin capsini alıp kulübün iletişim sayfasında kulübe ilettim. umarım kulübün avukatları bu hastalıklı nefret saçan bu kişi hakkında girişimde bulunurlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın