• 4243
    resmi web siteleri müthiş bir amatörlükle yönetilen kulüp. daha önce de yazmıştım, galatasaray.org'da çok uzun bir süredir yabancı dil seçeneği yok. ingilizce ve fransızca seçeneklerine tıkladığınızda neredeyse 1 yıldır coming soon falan diyor. güya bir dünya kulübüyüz ancak hiçbir dünya kulübünde böyle bir şey göremezsiniz. kimse ilgilenmiyor belli ki o konuyla. onun dışında siteyi şöyle bir açıp göz gezdirdiğinizde dahi pek çok eksiklik gözünüze çarpıyor. koskoca kulübün sitesi çok daha kullanışlı ve fonksiyonel olmalı. en basitinden her branşta bir sonraki maçın kiminle olduğunu geniş geniş gösteren, bilet almak için tıklayınız vs. diyen bir gösterge yok. böyle detayların o siteye her gün giren taraftarların ilgisini çekmek için neden önemli olduğunu tartışmaya lüzum yok herhalde. ayrıca içimizi karartan temadan bahsetmiyorum bile.

    gs store'un sitesi ise daha da beter bir durumda. kategorizasyon ve ürün sıralamaları epey sıkıntılar var. mesela nike'ın express ürünlerine tıkladığınızda yapılan default sıralamada en yeni çıkan bir ürünle, 4 sezon öncesinin forması yan yana duruyor. şunları yeniden eskiye sıralayayim yeni sezonları göreyim deseniz öyle bir seçenek dahi yok.

    sosyal medya konusunda bir süredir çok daha aktif ve nispeten başarılıyız ama sosyal medyanın daha popüler olması kulübün resmi kanallarına gösterdiği özensizliği açıklamıyor. daha fazla ilgi talep ediyoruz taraftar olarak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın