• 68
    çıkacak olası beraberlikte bile perreira'nın kovulacağını düşündüğüm maç. kaç senedir yenemiyoruz. herkes yaşından örnek vermiş. 23 yaşına yeni girdim bende. 2000-2001 senesi suat'ın atıp 2-1 kaybettiğimiz maçtan beri her derbiyi hatırlıyorum. erken yememek falan hikaye. bu süreçte erken yedik, ortalarda yedik, son anlarda yedik kısaca her an yedik bu adamlardan.

    olay maalesef beceriksizliğimizde. iyi ayakların varsa biraz da şanslıysan skor gelir zaten ancak bu statta beceri eksikliğini aşamadık. kimlerle gitmedik ki. hakan gitti, burak gitti, baros gitti, kewell, lincoln, elano, arda, melo, sneijder, drogba ve niceleri. bu kadar kaliteli ayağın kaçırdıklarına beceriksizlik denmemeli bence.

    ayrıca rakibimizde her maçtaki kırılma anlarında hep aradığı buldu. ofans takımı çıkarız 20 dakkada 2 tane yeriz, kapanarak oynayalım deriz 80'den sonra yeriz falan da filan. rakipte çok şanslı. mesela iç saha maçlarında bir sneijder'in ayıyı sağa sola attığı maç dışında böyle acayip kötü oynayarak kazandığımız maç yok. o nedenle olayın tamamen doğaüstü olduğuna inanıyorum.

    dilerim şu sahada şanssızlık her neyse onu kırıp perreir'yı portekiz'e yollarız en çabuğundan. ancak tabii ki kaybederiz demekten kendimi alamıyorum. kaç sene oldu, aranılan skor gelmediğinden kadıköy hep içimi sıkıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın