• 57
    yok burak, yok umut oynasinmis hikaye. biz oraya ne adamlarla gittik, butun sene topa vuramayan selcuk sahin gibi kazmalardan yedigimiz gollerle maglup olarak donduk. bizim orada maglup olmamizin tek sebebi , mac oncesinde gereksiz sekilde yok 15 sene oldu, yok boyle oldu gibi gerilmemiz ve asiri sekilde motive olarak cikip istediklerimizi yapamamamiz. bu isin taktigi teknigi yok.

    33 yasindayim..bir cok kadikoy maci izledim. bir cogu macta iyi oynadik, iyi basladik, hep ilk golleri kacirdik. ornek mi ? necati'nin ,hakan sukur'un ilk 10 dakika icinde karsi karsiya kacirdiklari, sonra kalemize gelen, ilk veya ikinci toplarin hep golle sonuclanmasi. belki bunlari hatirlamayanlar olur ama burak yilmaz? topun mistik sekilde havalanarak disari cikmasi? bir kere one gectik burada lincoln ile, daha iki dakika topu tutamadan selcuk sahin'den gol yedik kornerden. malesef, fenerbahce kalecilerinin extra performans gosterdikleri maclar oluyor kadikoy maclari.

    yukarida dedigim gibi, bu isin taktigi yok kardesim, gireceksin, atacaksin, yok ahlar vahlar, sakin kalacaksin, germeye calisacaklar gerilmeyeceksin..
App Store'dan indirin Google Play'den alın