*

  • 56
    kazanırsak bence bala değil de ezerek kazanırız gibi geliyor bana. rakibimiz zaten kötü. bala kazanamayız gerçi kadıköyde fener balı denen bir şey var. ayrıca fenerin başında yabancı teknik direktör olması bizim için büyük bir avantaj. adam bir defa derbi kültürünü bilmiyor. beşiktaş maçında van persie'yi oynatmadı adam ya. eğer o maçta takımın başında ismail kartal falan olsaydı fener bir şekilde kazanırdı o maçı bence.

    bizim ise son haftalarda özellikle hücum anlamında formumuz yükseliyor. hocanın kafasında tam anlamıyla bir 11 oluşmaya başladı bence. sezon başında kim nerede belli değildi ama gençlerbirliği maçının ikinci yarısı gösterdi ki, takım bu sistemle ve bu futbolcularla oynar. hamza hoca da bu maçı kazanırsa 3 kupadan bile daha büyük bir başarı yapmış sayılır. dile kolay, 16 yıldır yenememişiz rakibimizi. sadece beraberlikler var. ayrıca kazanırsak hamza hocayla ilgili bazı eleştiriler yerini desteğe bırakır bence. hocanın da özgüveni yükselir gibi geliyor. ama tabiki bu çok zor.

    bu maçı kazansak da kaybetsek de şampiyonluk yolundaki hedefimiz değişmeyecek. yine favori olmaya devam edeceğiz. her yıl böyle oluyor çünkü. fenere kaybetsek, hatta fark yesek bile sezon sonu bir şekilde şampiyon oluyoruz. bu fazla etkilemiyor bizi. o yüzden çok da stresli olmamak lazım. ama kazansak fena olmaz aslında.
App Store'dan indirin Google Play'den alın