• 23
    (bkz: #1827278)

    podolski gerçek anlamda bir forvettir ama takımın kurgusu ona göre yapılmalıdır. köln'de oynadığı yıllar araştırılırsa görülecektir ki bundesliga'da attığı 25'den fazla gol nedeniyle önce bayern münchen'e daha sonra arsenal'e transfer oldu. ancak her iki takımda da kanatlara çekilince performansı düştü. aynı yanlış inter'de de devam etti ve sonuç olarak bize geldi.

    kendini ofsayt'dan kurtaramayan burak ve ilk onbir oynadığı maçlarda etkisiz kalan sadece iyi bir yedek olabilecek umut 'a göre en az iki tık yukardadır poldi.

    bir futbolcu bir iki maçla değerlendirilmez. sivas ligin ilk maçı ve buna rağmen kafa ile attığı gol müthişti. başakşehir maçı ise ben bu işi yaparımın güçlü sinyalleriyle dolu. yukarıdaki entry'de başakşehir maçının daha geniş analizi mevcut. poldi ile oynadığımız hiçbir maçta, umut ve burak ile oynadıklarımız kadar puan kaybetmedik. geçen sezonun son altı maçında golü bulunmayan, bu sezon da yedi maçta sadece iki golü olan burak'dan hala verim beklemek ve fırsat varken onu satıp ağır yükünden kurtulmamak büyük hatadır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın