• 8
    öncelikle hepinize selam ederim;

    sağolsun doktor sagbirakmayan kardeşim linki paylaşmış. ben de belirteyim maçı 63 - 57 kazandık. zorlansak dahi yine de çocuklarım galatasaraylı olduklarının ve o armanın hakkını verdiler maçı söküp aldılar itünün elinden.

    yalnız maçta üzüldüğüm bir konu vardı bu da destek.
    itü'nün seyircisi vardı beyler maçta bakın itü'nün seyircisi vardı diyorum ama bizim yoktu. yaklaşık 1 haftadır burada başlığı canlı tutmaya çalıştım. moderasyondan rica ettim entry'de tepeye sabitleyin yazdım ama kimse iplemedi onu da geçtim olur önemsiz diye görülebilir haklı karşılarım saygı duyarım.

    beyler hepiniz biz galatasaray'lıyız diyen kardeşlerim, dostlarımsınız bu mu sizin galatasaraylılığınız? kusura bakmayın ama bunu bana yazdırdınız.
    maç 8 deydi beyler. akşam 8 hepiniz işinizden, okulunuzdan vs. çıkmıştınız. atla deve değil ahmet cömert salonu beyler kaç yıl orayı kullandık biliyorsunuz. çok ayıp oldu beyler. bana ayıp olmadı benim umrumda olmaz gelip gelmemeniz ama çocuklara ayıp o çocuklar bu forma için emek veriyorlar beyler.

    captano ve ecekil bakın bu iki güzel insan kalkıp geldi maça incileri mi döküldü? hayır ama o çocukların sevgisini kazandılar. bu çocuklar daha 14-15 yaşında beyler. bu çocukları bugün bir maçta destekleyin o çocuklar ömür boyu unutmaz sizleri. bu dediğimi sakın unutmayın. hepsi birer pırlanta gibi 15 tane genç yüreği kendinize bağlarsınız.
    bugünün en büyük teşekkürü itü seyircisi baskı kurarken bir anda tezahürat yapmaya başlayarak çocukları tekrar uyandırıp maça döndüren sporcu ailelerinedir. gerçekten çok büyük iş başardılar bugün o çocukları ayağa kaldırdılar. çatır çatır maçı döndürmemizi sağladılar.

    ve siz çok sevgili galatasaray'lı sözlük yazarı kardeşlerim sizden çok bir şey istemedim sadece o çocukların yanınızda olmanızı istedim ama bunu bile yapmadınız sizlere ayrı ayrı teşekkür ederim. bundan sonra buraya maç yazmamın hiç anlamı yok ne de olsa siklenmiyoruz.

    daha çok şey yazmak isterdim ama biraz daha yazarsam çok sertleşecek yazdıklarım.

    hepinize selam eder küçüklerin gözlerinden, büyüklerin ellerinden öperim.

    vesselam!
App Store'dan indirin Google Play'den alın