resim
Haldun Üstünel
Görev:-
Takım:-
Yaş:57
Uyruk:Türkiye
  • 1340
    yaptığı transferlerin çöp olduğu boş olduğu söylenen büyük galatarasarayllı yönetici.
    şimdi medem gözden geçiriliyor biz de geçirelim.

    linderoth: geldiğinde isveç takımın kaptanıydı. evet elmanderin zlatanın kalström ün olduğu takımın kaptanı ve o senenın en iyi ortasahasıydı isveçte.
    lincoln: yeteneği tartışılmaz bir yıldız. kendisini schalke de dünyaya kanıtlamış ancak yıldız yönetimi derdinden * dikiş tutturamamıştır. bilirsiniz yıldız kaprisi denen bişey var (bkz: rvp)
    nonda: doğruya doğru geldiğine sevinmediğim gittiğine üzülmediğim tek oyuncu olabilir ama galatarasarayın hakan şükürden sonra sırtı dönük oynayabilen bir güçlü santrafora ihtiyacı vardı ve bu arkadaş bulundu. en nihayetinde bir roma geçmişi var oldukça başarılı.
    meira: portekizin defans kurgusundaki adamdı. geldi güzel şeyler yapacak gibiydi. ayakları düzgün hava hakimiyeti olan bir topçuydu. bordoeaux macında yaptıgı bir hata gole mal oldu ve satılması kar görüldü.
    baros: katkısını ve galatasaray sevgisini tartışırsak taş oluruz!
    kewell: baros için söylediklerim geçerli ve artırıyorum. bu adam galatasaray gelmiş en karakterli yabancı oyuncuların başını çeker. sneijderi gördük kewell dan sonra sadece yalan mı?
    de sanctis: italya milli takım 2. kalecisiydi. italya teknik patronu dünya kupasında hayli değerlendirdi kendisini. iyi bir kaleci olduğu su götürmez ama çok başarılı bir kariyer geçirdiği söylenemez bizde ancak bizden italya ligine gitti ve ben bitmedim diyerek sezonlar geçirdi.
    rijkaard: barcelonaya şampiyonluklar yaşatmış bir adamın nesini tartışıyoruz allahaşkına? bugün frank rijkaard denince dünyada "işe yaramaz" diyebilecek kaç futbol cahili vardır?
    elano: brezilyanın ofansifg kurgusunun bir parçasıydı. iyi bir ortasahaydı ve city de oldukça güzel işler başarıyordu ancak hızı düşük ve oyun temposuna ayak uyduramayan bir oyuncu oldugu için ingilterede tutunması çok zordu. nihayetinde kalitesiyle iş yapmak için diğer ligler idüşündü. şayet bizim lig de de tutunamasa da kurtarıcı pasları ve oyun zekası oldukça etileyiciydi. milli takımdaki süreleri kendisinin tek referansı olsa bile yeter.
    keita: yıl 2015 ve 40 milyon taraftar hala onu özlüyor. eğer siz özlemiyorsanız umut bulut sevin!
    leo franco: başarısız bir transferdi. cv sine aldanıldı. ispanyada en basit takımın kalecisi bile büyük işler yapabilirken atl madridden alınan bir kaleci bizi avrupada götürebilirdi ama olmadı.
    neill: bence ujfalusiyi saymazsak yakın zamandaki en iyi defans oyuncularından birisiydi. ağır kalıyor yorumlarına rağmen tek hamlede top kesebilen ve oyun kurabilen bir adamdı. hala sever ve özlerim.
    jo alves: işe yaramaz denilen jo'yu dünya kupasında izlemedi heralde arkadaşlar. adam brezilyanın tek forvaeti olarak sahaya çıkıyordu. hem de şu anda çoğu kişini dileneceği fred i yedek bırakarak.
    dos santos: sabır istedi. vermedik. şimdi oldu. geliyorum dese üstüne atlaytacak taraftarlar biliyorum. vizyon transferiydi ama camiamızda o sıralar vizyon yoktu!

    evet bu adam bunları yaptı arkadaşlar. adnan polat gibi basiretsiz bir adamın arkasında olmasaydı, kuyusu kazılmasaydı,küstürülmeseydi daha da neler izlerdik kim bilir? ama siz bilmeyin boşverin
App Store'dan indirin Google Play'den alın