resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 5913
    jose de çok formdaydı aslında... şeklinde bir cümle kuran abartmıyorum ama galatasaray spor kulübünün bütün branşları arasında gelmiş geçmiş en yeteneksiz teknik direktörüdür. böyle bir şahsa karşı kusura bakmayın ama nefretin en büyüğü olur içimde.

    ulan biri çıkıp anlatsın bana yahu, senin elinde formda bir oyuncu var, son iki maçta orta sahaya bariz bir hareketlilik verimlilik getirmiş ve sen bu adamı formda olduğunu bildiğin halde grupta senin için çok önemli olan ve galip geldiğinde kulübün kasasına 1,5 milyon euro koyacağın maçta kadrodan kesip leşin önde gideni selçuk inan'ı oynatıyorsun. ben bilal kısa tercihine kızmıyorum çünkü bilal'in bu hali bile bitik selçuk'tan on kat daha işe yarar ki adam vurdu ve attı golünü.

    umut bulut dururken lukas podolski'yi oyundan alması, sabri sarıoğlu'nu 90. dakika oyuna alması gibi fiyaskolarına hiç değinmiyorum çünkü şu an parmaklarımdan klavyeye oradan da ekrana küfürler kayıp kayıp duruyor ve siliyorum.

    bir dediği bir dediğini tutmayan, yaptığı neredeyse her hareket aldığı her karar bu kadar yanlış olan birine karşı nefret de ederim saygı da duymam gençler. bedava mesai yapmıyor bu adam bu takımda.

    öyle bir şey yok ama yönetim transfer yapmadı dersin anlarım yönetim taleplerini karşılamadı dersin anlarım da elindeki kadroyu bu kadar kötü kullanmaya hiç bir hakkı yoktur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın