resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 5909
    gönderilmesinin gündeme gelişi ile fanboylar yine ortaya çıkmış. hocayı taraftar yedi falan diyorlar bir de.

    yahu allah aşkına söyleyin; bu adam neyi doğru yaptı da, taraftar karşı çıktı? hayattaki tek mutluluk kaynağı galatasaray olan, cebindeki son parayı maça gelmek için harcayan, kilometrelerce uzaklardan galatasaray'ı seyretmek için gelen, karda kışta, yağmurda çamurda takımının peşinde olan insanlar var. bu yüzden taraftar, takımının kötülüğünü istemez. endişesini dile getirir.

    söyleyin allah aşkına söyleyin; bu adam neyi doğru yaptı? geldi geleli hangi maçta ''oh be, işte benim galatasaray'ım bu'' dedirtti? yaptırdığı hangi transfer doğru? transfer dönemi boyunca ''hamza hamzaoğlu bilmemne isimini mutlaka takımda istiyor'' haberi gördünüz mü? bu adamın avrupa futbolu hakkında en ufak bir bilgisi bile yok yahu. atletico madrid'e yenildikten sonra ''atletico da iyi takımmış'' diyen bir şahıs bu yani.

    şahsi olarak ben, 2015 mayıs ayından beri endişelerimi dile getiriyorum. bu adam yerlileri kayırıyor, bu adam iyi futbol oynatamıyor, bu adamın herhangi bir planlaması yok, bu adam doğru antrenman yaptırmıyor diye söyleyip durdum. yahu sezon başı kampında dondurmasına çift kale maç yaptıracak kadar ciddiyetten uzak bir kişi bu. geldiğinden beri her futbolcumuz kas sakatlığı yaşadı. kas sakatlıkları, eksik ve yanlış antrenman sonucu meydana gelir.

    bu yaz 0 bonservis harcayarak takıma seviye atlatabilirdi, o fırsatı vardı. aksayan bölgeler belliydi; sağ bek, stoper, orta saha, sağ açık ve forvet. ancak kendisi ne yaptı? eldeki yabancıları gönderdi, yerlerine bilal, jem falan aldırdı, takımdan ayrılacağı kesin olan oyuncuları kampa götürdü falan.

    allah aşkına söyleyin; bu adam neyi doğru yaptı da, taraftar arkasında durmadı? lütfen anlatın!
App Store'dan indirin Google Play'den alın