resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 5898
    vizyonsuz, küçük düşünen, yabancı düşmanı, köy takımı teknik direktörü gibi payeleri galatasaray taraftarı kolay kolay kendi td'ne vermez. hh. transfer döneminde bunları yüzdeyüz haketmiştir.

    konoplyanka, dany alves, kalıniç, mbia gibi en az on ismi veto ettiğinden eminim. üstelik bunların çoğu bonservisi olmayan futbolcular.

    ffp nedeniyle galatasaray'ın futbolcu transfer edemediği argümanı kesinlikle doğru değildir. çünkü transfer edilecek futbolculara bonservis ödenmeyecekti. transferin önündeki tek engel hh'nın sabri, burak ve jpk gibi yerlilere verdiği değerdir. (bilal'i buraya koymuyorum çünkü hala en iyi yerli diye düşünüyorum) burada yönetim direkt suçlu değil ama vizyonsuz birine teslim olmakla en az onun kadar suçludur.

    bugünden tezi yok hh'nın istifa etmesi, en geç ocak ayında da kongre yapılması (ara transferden önce) en makul yol gözüküyor.

    yönetimin ali dürüst'e verilmesi gerektiğine inanıyorum. çünkü başkanın futbolu, futbolcuyu, federasyonu, hakemleri, menejerleri ve daha birçok futbol bileşenini çok iyi bilmesi elzemdir. aksi halde, ya menejerlere yem olur, ya kazıklanır ya da td'nün vizyonsuzluğuna kurban gider. onun için futbolu bilen başkan paralı başkandan çok daha iyidir. paralı başkanların para vermedikleri, en iyi ihtimalle kefil oldukları artık aşikardır. ali dürüst gelirleri iyi yöneterek nakit akışını sağlayacak kapasitededir. (görünen o inşaallah yanılmıyorumdur)

    iyi bir td seçimiyle bu sezon da kurtarılabilir ama asıl on yıllık bir vizyon belirlenerek td seçimi yapılmalıdır. bir alman td çok (klopp ya da muadili biri) isabetli olabilir. bu konuda kalli'den yardım alınabilir. herşeyin galatasarayımız için daha güzel olması dileğiyle...
App Store'dan indirin Google Play'den alın