resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:53
Uyruk:Türkiye
  • 5869
    öncelikle kendisine; "efendi", "iyi" diyen insanlar gidip bu kelimelerin tanımına baksınlar.
    yalancı bir insandan,insanları kandırmaya çalışan insandan, küçük hesapların peşinde koşan insandan efendi ve iyi insan olur mu?
    geçen sene bu takım kupayı aldı evet ama hamza sayesinde gelen kupa olmadı bu ya da çok iyi futbolumuz sayesinde olmadı. her maç dökülüyorduk, önde olduğumuz maçlarda da ya gol yemek için uğraşıyorduk ya da kalp krizi geçirttirmek için. ne oldu ama sonunda? "çok iyiyiz.", "şampiyon takımız.", " transfere ihtiyaç yok." vb. zırvalamalar.
    bu zat değil mi bize sene başında: "eksiklerimizi biliyoruz, gereken yerlere transferler yapılacak" diyen?
    "bruma'yı yolluyoruz ama sinan'a şans vermek için yolluyoruz." diyen?
    "sabri ve tarık sağ bek mevkii için gayet yeterlidir. o bölgeye transfere gerek yok. stoper alacağız" diyip aldığı ve takımın en iyi stoperini sağ beke çeken?
    mali kriz diyip jem için yönetime rest çeken, sabri'ye ve kendisine zam isteyen bu değil mi?
    türk futbolcuların kucağında zıplayan, ama yabancı görüce tüyleri diken diken olan, ayrım yapan bu zat değil mi?
    bu egoist değil mi, herkes tarafından söylenen "yasin şampiyon yaptı." lafına bile takan, takımı ben şampiyon yaptım havalarında gezen ve yasin'e takan.

    benim midem kaldırmıyor bu yalancılığa, sahtekarlığa, olmayan beyniyle adam kandırmaya çalışılmasına. hamza'yı savunanlar sizin kaldırıyorsa ne ala.

    sabri'yi neden 90'da oyuna aldı birisi bunu açıklasın? yoksa bu efendi adamın aklından hiç; maç başı, sözleşme falan geçmedi mi?

    bu adam tam bir sinsi, köyden indim şehire modelinde takılan, küçük hesaplar peşinde olan galatasaray'a hiç ama hiç yakışmayan, çok çok kötü bir teknik direktör.

    hissedersem giderim demişti. onur var mı biraz sende be adam? şerefin var mı? daha neyi ne kadar hissedeceksin? ne olur hisset! git!

    seninle gelecek 3 puana da, kadıköy'de galibiyete de, kupaya da, şampiyonluğa da razı değilim ben. benim kriterim başarı değil. hisset git!
App Store'dan indirin Google Play'den alın