resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 5850
    kendisine sövenin değil artık kendisini övenin sözlükten uçurulması gereken, galatasaray tarihine gelmiş geçmiş en yeteneksiz en bilgisiz teknik direktörler sıralamasında kafadan ilk üçe yazılacak teknik taktik bilgisi sıfırın altında eksi beş olan anadolu takımı teknik direktörü.

    adamlar gelmiş hala hamzasson'a yeni sezon için şans verilmesi lazımdı bekleyip görmemiz gerekirdi diye uzun uzun döktürmüşler entryleri. hamza benim gözümde şampiyon takımı koruduk transfer yapmasak da olur bu çocuklara güvenin dediği gün bitmişti zaten siz hangi şanstan bahsediyorsunuz hala?

    geçen sene oynadığımız leş futbolu ve diğer iki takımın beceriksizlileri sayesinde ite kaka nasıl şampiyon olduğumuzu ilkokul ikiye giden bir çocuk bile biliyorken bu kadroya yeterli gözüyle bakan şahıs benim gözümde bir hiçtir. olaya bu şekilde bakan birine kusura bakmayın ama bakkal dükkanının anahtarı teslim edilmez ki siz milyon euroluk takımı emanet ediyorsunuz.

    bunun dışında, her basın toplantısında bir kurban seçiyor ama bu kurbanların adı hiç bir zaman selçuk inan ya da umut bulut olmuyor nedense. hayırdır agalar bu iki yeteneksiz dün ne top oynadı da eleştirilmeyi haketmediler, pozisyon pozisyon anlatacak biri varsa yeşillendirse ya beni, ki kendisi umut bulut'tan memnun olduğunu ima eden "umut bulut elinden geleni yapıyor" tarzı bir cümle kurdu dün basın toplantısında. akıl alır gibi değil arkadaş.

    gaziantep maçında öyle ya da böyle kurduğun kadroyla vasatın üstü bir oyun izletmişsin, en önemlisi orta sahandaki oyuncular özellikle jose rodriguez martinez aldığı topları dikine kullanarak orta sahandaki verimi arttırmışken hangi akla hizmet hiç bir bok oynamayan prensin selçuk inan'ı ilk onbir başlatırsın. anlat da bilelim yahu. nedir bu herifin oynadığı top, takıma kazandırdığı? defans desen rakibi kız gibi iteklemekten başka yaptığı bir şey yok, hücum desen defansa kadar geliyor topu öyle bir alıyor ki sanırsın lionel messi gerçekte ne mi yapıyor, ya defansa topu geri veriyor ya yana veriyor ya da götünü rakibe dayayıp topun üzerine atlıyor ve faul almaya çalışıyor ki bu harekete faul veren hakemin fifa kokartına tüküreyim çünkü böyle pozisyonların % 90'ı faul maul değil ki hakemler bazı durumlarda dün olduğu gibi buna faul çalmıyor ve kalemizde tehlike yaşıyoruz.

    evet gençler bundan sonra hamzassonun takımın başında olduğu selçuk inan'ın orta sahada olduğu ve burak yılmaz ya da umut bulut'un forvette olduğu hiç bir maçta aldığımız galibiyete sevinmeyeceğim. sevineni siksinler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın