resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 5846
    ben hep savundum kendisini.

    ama göz göre göre yakıyor takımı.

    tamam grosskreutz transferinde hata kendisinde değil. transfer döneminde yapılan hataların açıklaması olabilir ya da mazur görülebilir. zira hem içerde dönenleri bilmiyoruz, hem de takımın alacağı ve satacağı oyuncuları tamamen teknik adam insiyatifine bırakmak saçmalık. bir yönetici de çıkıp deseydi ki galatasaray dingonun ahırı değil. sabri sözleşme yenilemiyor. bilal gelmiyor. daha iyilerini alıcaz. bu haktır, doğrudur. çünkü yarın hamza hamzaoğlu istifa etti? ama sözleşme imzalattığı oyuncular 2 sene 4 sene neyse kontratları bitene kadar senle... parasını sen ödüyorsun.

    ama arkadaş bu selçuk ısrarını anlayamıyorum.
    adam defansif anlamda tam bir mustafa sarp'a evrildi. ofansta etkisiz. elinde bilal ve jose gibi çok daha iyi oynayan bir ikili var.
    sonra bu emre çolak düşmanlığını anlamıyorum. emre hamza hoca'ya her zaman faydalı olmuş bir oyuncu. 30.09.2015 astana maçı'nın son 10 dakikasında bile skora katkıda bulunabilirdi.

    oyuncu değişikliklerinde de psikolojisi bozulduğunda mıdır bilmiyorum çok yetersiz kalmaya başladı. mesela astana karşısında dün denayer düştü kanatta. semih zaten dökülüyor stoperde. ulan geldiğin günden beri kullanıyosun sabri'yi sağ tarafta. tecrübeli de oyuncu. çek denayer'i stopere. al sabri'yi beke. merak etme 10 dakika kalmış maçın bitmesine. atağa çıkmasını yasaklarsın, pozisyonunu kaybetmez. böyle tecrübeli oyuncular dayanman gereken 10 dakikalık baskıda sana faydalı olurlar.

    neyse işte astana. astana karşısında baskı yemek. herkesin çıkması ama umut ve selçuk'un sahada kalması.
    olmuyor...
App Store'dan indirin Google Play'den alın