resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 5590
    yazın başından beri neredeyse gün aşırı röportaj veren teknik direktör. ayrıca her fırsatta kendisini yönetim ve bazı oyuncularının üzerine siper etmiştir. her fırsatta da taraftara laf sokma peşine düşmüştür.

    yaptığı konuşmalarda belli bir ağırlık ve zeka belirtisi gösteren açıklamalara rastlayamadım. hakeza maç içi tercihlerinde de aynı şekilde. oyunu okuyamıyor.

    kaldıramıyor işte üstündeki ağırlığı. galatasaray teknik direktörlüğü eğreti duruyor üstünde. tıpkı prandelli gibi.

    galatasaray gibi bir takımın başına geçmişken takımı ve kendini geliştirmek üzere yeterli çaba gösterdiğini düşünmüyorum. duyguları ve ön yargıları sonucu şekillenen fikirleri ile hareket ediyor. dünya kupasında sneijder hakkında söylediği sözler üzerine gram gelişme katedemedi. özellikle dil konusuna dikkat ediyorum. hiçbir değişiklik yok. ingilizce'nin yanında başka bir dil öğrenmenin bile yetmediği günümüz iş dünyasının aksine kendini geliştirme özürlü futbol insanları kolaylıkla iş buluyor. takıma kazandırdıklarının mislilerini kazanarak hem de. *

    kendisinin yapması gereken sene sonunda istifasını vererek iyisiyle kötüsüyle iki kupa kazandığı takıma veda ederek güzel hatırlanmalıydı. bu gidişle sezon sonuna kadar takımın başında kalamayacağını düşünüyorum. yerine bu senelik teknik direktör olarak ve gelecek sezonki muhtemel tecrübeli * avrupalı bir teknik adamın yanına yardımcı olarak tugay kerimoğlu'nun gelmesini daha iyi olacağını düşünüyorum. ayrıca avrupa futboluna hakim ve scouting konusunda uzanacağı yerler olan fenerbahçeli terraneo gibi bir kişi de takıma kazandırılmalı. yeni bir yönetim ise klişe tabirle şartoğlu şart.
App Store'dan indirin Google Play'den alın