resim
Emre Çolak
Takım:-
Mevki:On Numara
Yaş:33
Boy:1.69
Uyruk:Türkiye
  • 4827
    hamza hamzaaoğlu'nun kovuma korkusu yaşadığının göstergesi futbolcu. hoca galatasaray kariyerinde ilk kez bir günah keçisi belirliyor...

    çok güzel yazılmış, atletico madrid maçında iki defa topu ayağının altından kaçırdığı için kariyeri bitirilmek isteniyor. oysa kısıtlı galatasaray kadrosunun en çok iş yapacak futbolcularından bir tanesidir.

    çok savundum. ancak iyi adam hamza hoca o hiç dilinden düşürmediği, her türlü ayrıcalığı tanıdığı galatasaray evladı olma statüsünü emre çolak için kullanmıyorsa artık onun da vakti dolmuş demektir. çünkü bu adam sabri'den de, umut bulut'tan da fazla şansı hakediyor. şu ana kadar kadro içerisindeki çeteleşme laflarını hep bir safsata olarak düşündüm. fakat görülüyor ki emre çolak o çeteleşmeye dahil olmadığı, çetenin kendisi tarafından kollanmadığı için haksızlığa uğruyor.

    15 eylül atletico madrid maçı'nda en az emre kadar podolski de kötü oynadı, umut bulut da. ayrıca galatasaray o maçta yediği 2 golü sol açık podolski'yi sağa, sol açık yasin öztekin'i yedek kulübesine çeken hamza hoca'nın dünyanın en iyi 10 numaralarından sneijder'i sol açığa koyması sonucu o kanattan yedi. yani aksayan yer taktik hatalar sonucu takımın en güçlü hattıydı.

    emre çolak'ın morali mi bozuk? umut'un da, selçuk'un da, burak'ın da morali bozuluyor. ama teknik direktör arkalarında durup kötülerken bile oynatıyor. emre çolak'ı kazanmak mı istiyorsun? işte o zaman trabzonspor maçında ilk onu süreceksin sahaya. ha sürmedin mi? ulen oyunu değiştirebilecek kaç futbolcun var? yedek kulübesine koymaya mecbursun adamı.

    resmen kakafoni hakim kulüpte.
    umarım bir an önce ne olacaksa olur, bu saçmalık durur.

    19.09.2015 trabzonsor deplasmanında bana göre kadro dışı kalması gereken emre çolak değil, özbek kardeşler yönetimi ile geçen sezon yaptığı bütün doğruları an itibarıyla yakıp yok etmiş hamza hamzaoğlu'dur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın