resim
Alex Nicolao Telles
Takım:Al-Nassr
Mevki:Sol Bek
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Brezilya
  • 2409
    caner erkin 22 yaşında bizdeyken berbat bir oyuncu gitsin diyorduk. bugün bu ligin standaratlarının üzerinde bir hücumcu bek oldu. telles, ki kendisi bana göre caner' den daha yetenekli bir adam, gitti diye yine seviniyor bazılarımız. bakalım ne olacak ya da ne olamayacak göreceğiz.

    ben kendisini beğenen biriydim çünkü bence çok iyi bir tekniği vardı. boş alan bulduğunda topla çıkışları ve temposu çok iyiydi. ve biz hep elimizdeki oyuncuya bakıyoruz değerlendirme yaparken, karşısındaki takıma, adama hiç bakmıyoruz. mesela yasin oyuna girdi 15.09.2015 galatasaray atletico madrid maçında ve baskı kurduğumuz anlarda rakibin sol tarafını çok zorladı. atletico bu sol bek yetersiz, bizim seviyemizde değil bu diyor mudur acaba merak ediyorum.

    hakan balta' yı çok seviyorum. karakteriyle, tecrübesiyle iyi ki var diyorum ama hakan balta sol bek oynadığı dönemde bir ara karşısında oynayan tüm sağ açıkları dünya futboluna armağan ediyordu. hakan balta kötü futbolcu diyebilir misiniz? bir oyuncuyu çok yönlü değerlendirmek gerek. acaba lucescu zamanında sol bekimiz victoria değil de telles olsaydı bugün telles için neler düşünürdük?
App Store'dan indirin Google Play'den alın