• 610
    dün 8 maç oynandı. manchester united'in deplasmanda psv'ye yenilmesi ve diğer manchester takımı city'nin evinde juventus'a yenilmesi dışındaki 6 maçta sürpriz yoktu.

    hafta sonu 5 gol atan ronaldo dün de hat-trick yaptı. 2 gol penaltıydı falan ama adamı izlerken "allah sahibine bağışlasın" diye düşünüyor insan. bugün de roma karşısında messi'yi izleyeceğiz. bu 2 oyuncunun kariyerlerinin başından itibaren yetişebildiğim için gerçekten çok memnunum. psg ise zayıf rakibi malmö'yü di maria ve cavani'nin golleriyle rahat geçti.

    aguero'nun yokluğunda city mağlup oldu dedik. ancak iki tarafa gidip gelen bir maç olmuş. sevilla ise yine süper top oynamış. 3-0 kazandılar.

    wolfsburg'da de bruyne yerine draxler geldi. takıma galibiyeti getiren golü attı. geçen yılki süper wolfsburg gibi değiller ama yine çok iyi takımlar ve şampiyonlar liginde rahat denebilecek bir grupta iddialılar. manchester united da rooney'in yokluğu aramış belli ki, shaw'ın da 15. dakikada ayağı kırılınca olumsuz etkilenmiş olabilirler. 1-0 öne geçtikleri maçı 2-1 kaybettiler. ünited'ın golünü depay attı. üstüne koymaya devam ederse dünya futboluna yeni bir yıldız girmiş olacak. psv ise iyi futbol oynadı ve "grupta ben de varım" dedi.

    bizim grupta ise benfica 2-0 kazandı. astana oldukça zayıf bir takım. astana deplasmanında "acaba mı?" dememize gerek yok. bizim takım, arkasındaki tribünlerde 30.dakikada oyundan çıkan futbolcusunu ıslık küfür kıyamet yuhalayan taraftarı olmadığı sürece deplasmanlarda daha iyi futbol oynar. daha çok gol atar. atletico maçı ise bildiğimiz gibiydi. maç üzerine dün bir şeyler karalamıştım (bkz: 15 eylül 2015 galatasaray atletico madrid maçı/#1816198). bundan başka (bkz: affeder mi jardel) isimli arkadaşım da güzel şeyler yazmış (bkz: 15 eylül 2015 galatasaray atletico madrid maçı/#1816472)

    statünün de değişmesiyle geçen seneye göre daha renkli bir şampiyonlar ligi izleyeceğimizi ön görüyorum. bunu hem galatasaray için hem de genel olarak bu sezon katılan takımlar için söylüyorum. dün gayet güzel maçlar oynanmış. bugün de iyi maçlar çıkacaktır. biz de astana maçıyla beraber şampiyonlar ligi'nden keyif almaya başlarız.

    saygılar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın