resim
Emre Çolak
Takım:-
Mevki:On Numara
Yaş:33
Boy:1.69
Uyruk:Türkiye
  • 4797
    takımın tekniği tartışmasız en yüksek adamı.
    top kontrolü falan mükemmel düzeyde.

    şimdi bu adam bir maç* kötü oynadı. en iyi yaptığı şeyleri yapamadı. açık söylemek gerekirse kendisini suçlu ilan etmek kalleşliktir. türk insanı gerçekten çok karaktersiz. hani şu yabancı boksöre saldıran esnaf var ya. işte o türk insanı. arap ahlaksızlığını en üst düzeyde benimsemiş hem de. sırtı dönük düşmana ateş etmeyen türk adetlerinden kızını diri diri gömen tiksinç arap kültürüne evrim... aynı piranha gibiyiz. piranhalar birbirlerine saldırmazlar. topluca bir düşmana hücum ederler. hangi biriyle mücadele edeceğini bilemeyen düşman da bir kaç dakika içerisinde yem olur. ancak bu birlikten kuvvet doğar düzeninin bir istisnası vardır. piranhalardan bir tanesinin pulu kalksın. artık o zayıflık göstermiştir. denk değildir. ve tüm diğer piranhalar tarafından saldırıya uğrar. eğer o zayıflığı göstermezse hiç bir piranha ona saldırmaz. çünkü kendisinin de yaralanma ve yem olma riski eşittir.

    şimdi galatasaray taraftarına dönersek malesef bu piranhalardan farkı yok. emre çolak bir maç zayıflık gösterdi... saldıralım yem edelim. ancak eksilen her piranhanın sürünün gücünü azalttığının da farkında değiller.

    emre, yasin, rodriguez, sneijder, podolski, selçuk, denayer, chedjou, muslera, carole... bu gün bu takımın kurtuluş anahtarıdırlar. aralarına großkreutz da ocak ayından sonra katılacak. bunun dışındaki kadromuz sinan gümüş'ün potansiyelini ve burak yılmaz'ın zaman zaman gösterdiği performansı saymazsak ligin alt sıra takımlarının kadro kalitesinde. ha bir de haksızlık etmeyelim vasatı aşan semih, hakan balta, koray günther var.

    bana göre galatasaray eğer sakat veya cezalı değilse yukarıda saydığım adamları kullanmaya mecbur. elindeki en iyi 11 adamı yazıp ona göre taktik oluşturacak.
    kimse kusura bakmasın. emre itibarı düşük bir futbolcu olduğundan hata yap koçum taşaklarını yalıyım diyen yok. ancak 15 eylül 2015 galatasaray atletico madrid maçı'nda kendisinden iyi futbolcu sayısı da galatasaray adına 2-3'tür.

    herkes eleştiri oklarını doğru yere yönlendirmeli. bu sezonun müsebbibi özbek kardeşler yönetimidir. zaten sahada 3-4 mevkisi aksayan bir takımda bırakın emre çolak'ı, wesley sneijder'in dahi iyi oynaması mümkün değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın