• 4808
    kabul edelim ki galatasaray taraftarı genel olarak ben de dahil şımarıktır, özellikle 80 ve sonrası doğumlu olanları. fakat bu beğenmeme durumu, hep daha iyisini isteme durumundan kaynaklanmaktadır. dünkü maçta * emre'nin ıslıklanması bence de gereksizdi. ve maçın son dakikasında başlayan " yönetim istifa " tezahüratı da. eğer yönetime tepki gösterilecekse, maçın başinda yap ki anlamlı olsun. 0-2 yenik durumdayken yaparsan bazı insanlar skordan dolayı olduğunu sanarlar ve "maalesef her maç galibiyet bekliyoruz" gibi saçmasapan bir açıklama yaparlar.

    bazı renkdaşlar taraftara kızıyor, diyor ki " 3 kupalı takımız, bu adamlar son 5 senede 4 kere şampiyon oldu gözünüz doysun"
    bu söyleyeceklerim sadece bir spor kulübü için geçerli değil, aynı zamanda şirketler hatta ülke yönetimleri için bile geçerli; siz sahip olduklarınızla yetinmeye çalışırsanız, elinizdekilere razı olursanız ve muhafazakar davranırsanız en fazla yapabileceğiniz şey sahip olduklarınızı elinizde tutmak olur. hiçbir zaman daha iyisine ulaşamazsınız. 3 kupa 5 kupa galatasaray taraftarını tam da bu sebeplerden mutlu etmeye yetmez ki yetmemelidir. cl de çeyrek final oynadı bu takım diye övüyorsan ya da 2 senedir gruptan üstüste çıkabilmeye başarı diyorsan senin yerin hep burası olarak kalır. biraz uzadı, özür dilerim. anlatmak, paylaşmak istediğim çok fazla şey daha var aslında ama şimdilik bitirmek istiyorum.
    hala okuyanlara teşekkür ederim.

    son olarak; lütfen protesto ediyor diye renkdaşlarınıza kızmayın. saygısızlık yapılmadığı sürece hiçbir protestoya kızmayın. çünkü protestolar her zaman ama her zaman daha iyisi istendiği için yapılır, her alanda.
App Store'dan indirin Google Play'den alın