• 13333
    yasin - podolski - sneijder - burak dörtlüsü ile oynadığımız sürece, yani 4-2-3-1 ile devam ettiğimiz sürece bence aynı sıkıntılarla karşılaşacak takım. bu dörtlüyü belki melo'nun olduğu bir orta saha idare edebilirdi. ama selçuk - rodrigez ikilisi bu dörtlüyü taşıyamaz, taşıyamıyor da.

    savunma anlamında değil, pas organizasyonu olarak taşıyamıyor. takım bazen resmen 4-2-4 gibi oynuyor. orta sahanın üçlenmesi şart gibi bir şey. emre - selçuk - rogrigez üçlüsü hem topun bizde daha çok kalmasını hem de daha sağlıklı pas organizasyonları kurmamızı sağlar.

    orta sahaya monte edilecek bir emre hareketi ile bu dörtlüden birinden vazgeçmek lazım. bence takım hücumunu en az etkileyecek burak yılmaz olur. burak'tan vazgeçip, podolski'yi forvette deneyebiliriz.

    tabi bir de podolski meselesi var. bu adam ne tam bir kanat ne de tam bir forvet. bence bu adamı mevcut galatasaray kadro yapısında kanat yerine forvet oynatırsak daha verimli oynarız gibi geliyor. en azından ileride güçlü ve teknik bir adam tutmuş olup, geriden daha sağlam geliriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın