resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 1252
    galatasaray'ın başına gelmiş en kötü şey. katıldığı program da leş gibi hiç bir şey sormadan, soramadan bir de adamı yalayarak başlı başına hezeyan bir program yaptılar. adam hem başarısız hem de soruları beğenmiyor. hem kel hem de fodul gibi bişey.

    faik de ya bak galatasaraylılar gördünüz mü? başkanınız kulübü gelecek senelerde avrupa kupalarına katılamama tehlikesini ortadan kaldırdı diyor. halbuki galatasaray'ın bu sene ligi en iyi ihtimalle 4. ya da 5. bitirerek otomatikman uefaya bile katılamayacağını kendisi de biliyor.

    melo sorusuna verdiği cevaplar, denayer sorusuna verdiği cevaplar ise rezilliğin diz boyu olduğunu gösteriyor. adam futboldan gram anlamıyor ve bunu da bilmiyor.

    hamza hamzaoğlu'nu da çok övdü ama ilerleyen günlerde ne olacağı bilinmez. hamza'yı da sevmiyorum ama en azından düzgün adam. dursun'un ise transfer sezonu başından beri attığı yalanlar burdan rivaya köprü olur ve boğaza 4. köprüyü kendisi diker.

    uzun zamandır yazmıyordum arkadaşlar ama bugün dursun özbek'in çıktığı programı izledikten sonra dayanamadım. adam konuştukça taraftar daha da sinirleniyor. kendisinde istifa edecek erdem göremiyorum götürürse kendisini adnan polat'ta olduğu gibi genel kurul falan götürür ama o da zor görünüyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın