resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 10432
    bundan 2 sene önce egosu 2 şampiyonluktan öyle şişmişti ki, kendini galatasaray'ın çok üzerinde gördü. galatasaray'ı çok hafife aldı, kendini tanrı seviyesinde gördü. ülkenin mustafa denizli, şenol güneş gibi güzide hocaları boşta dururken, avrupa'da tecrübesi yüksek, 70 yaş civarı, temposu artık sadece milli takım yönetebilecek seviyede iyi yabancı hocalar varken, kendisini galatasaray tarihinin en pahalı takımlarından biriyle cl macerası beklerken kalktı, galatasaray yönetimi ve taraftarının düşman olduğu yıldırım demirören'le ittifak yapıp milli takımı da aynı anda yönetmeye gitti. günümüzde başka örneği yokken ve olamayacakken gitti 2 büyük potansiyeli aynı anda yönetmek istedi zira egosu onu çağırıyordu.

    sonra ne mi oldu? önce galatasaray tarihinin en taşaklı başkanı kendisini kovdu, sonra galatasaray şampiyonluklar yaşamaya ve kupalar kazanmaya ve şampiyonlar ligi'ne gitmeye devam etti. kendisi ise önce dünya kupasına sonra da komik bir gruptan çıkamayarak avrupa şampiyonasına gidemedi. galatasaray taraftarının düşman olduğu demirören'le, 6 ay önce demediğini bırakmadığı demirören'le tüm türkiye'nin gözü önünde pişmiş kelle gibi sırıta sırıta kader ortağı oldu. böylece her şeye rağmen benim gibi arkasında duran birçok galatasaraylı'yı da kaybetti.

    tüm bu kısa özetin sonunda tekrarlamakta beis görmüyorum ki sen galatasaray'ı çok hafife aldın im'para'tor. daha bunlar iyi günlerin. zira gerçek ve karşılıksız sevginin tek sahibi olan taraftarın ahı, hiçbir şeye benzemez.
App Store'dan indirin Google Play'den alın