resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 10413
    ya kimse kusura bakmasın ama "dün oynanan maçta eleştirilecek bir şey yapmadı" kadar saçma bir söylem görmedim.

    arkadaşlar, milli takım hocalığı demek sınırsız kaynak demek. kadro kısıtlaman yok yani. şimdi bugün yoldan az buçuk futbol bilen mehmet adlı 18 yaşında, bugüne kadar bazı günlerini fm karşısında çürütmüş adamı çevirsek ve milli takım kadrosu kur desek ömer toprak her türlü ilk 11'de yer alırken, amaçsızca koşmaktan başka bir özelliği kalmayan umut bulut yerine dar alanda etkili, takım oyununa nispeten daha yatkın ve hepsinden önemli bir forvete göre hareketli bir oyuncu olan cenk tosun sezon performansı ile hak ettiği de dikkate alınarak milli takıma çağrılırdı.

    fatih terim ne kadar bok atsam da sevdiğim hocadır; ancak kendisinin bu saçma sapan takıntıları beni benden alıyor. kafasında bir kadro var ve çağıracağı adam oynuyor mu, oynamıyor mu, performansı düşük mü, yüksek mi gibi kaygıları hiç yok.

    abi letonya ile maç yapıyorsun, oyunun nasıl oynanacağı 6 ay önceden belli. burak ve umut ikilisi kapalı savunmaları açabilecek kapasitede ve yapıda adamlar olsa, zaten galatasaray taraftarı yana döne forvet istemiyor olurdu. al umut yerine cenk tosun'u, daya batuhan karadeniz ile ileri. batuhan'a da şut mut yok, gelene geçene duvar olacaksın de.

    mesela yusuf erdoğan. sevmiyorum ama pırpır herif savunmanın dengesini bozabilir. düzenli forma giyiyor ve izlediğim maçlarda fena oynamadı. dene abicim ne kaybedersin? umut'tan kariyerinin geri kalanında ne verim alacaksın da bu adamlar kulübede?

    maç sonunda letonya gibi bir takımdan 3 puan alamıyorsan maç içi istatistiğinin zerre kadar önemi yoktur. ahımız çıkıyor hocam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın