resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 10409
    3 eylül 2015 türkiye letonya maçından evvel

    * ömer toprak'ı kazanmalı, ersanve cenk tosun'u tercih etmeliydi.

    3 eylül 2015 türkiye letonya maçında

    *serdar aziz milli takımın stoperi değildir, 3 haftada 3 mağlubiyet alan bir takımın stoperidir. tamam ömer toprak da sıkıntı var, o halde ersan oynamalıydı.
    *umut'un yerine girmesi gereken isim cenk tosun olmalıydı.
    *ozan tufan'sız yapamıyorsasn, beke devşireceğine volkan şen ya da gökhan törenin yerine ilk on bir ve mevkisinde oynamalıydı.

    bu saydıklarım ancak bir hollandamaçının kaybedilmesi ya da berabere kalınması durumunda öne sürülecek bahanelerdir. bu maçı 1 farkla kazanmış olsaydık, ancak o zaman sıralayabilirdik bu bahaneleri. 3 fark 4 fark neden olmadı diye. anladın ? o kadar ataktan ve pozisyondan sonra 3 puanı selçuk inan'ın fantastik şutuyla mı alacaktık? bir tane sneijder gibi, bir ananın bir evladı yok mu yani? (a)llah ne verdiyse değil de pozisyonun ihtiyacı olan şutu kaleye gönderecek. galibiyet inancı-kültürü-maksadı olmayan, galibiyet gelmedikçe de heyecanlanan-bocalayan bu kadar amatör bir takım olunabilir mi? şu stada, şu taraftara reva mı?

    dolayısıyla euro 2016'ya gitmek istemeyen bir takımın oyuncuları için saatlerce konuşmaya ya da teknik-taktik analiz yapmaya gerek olduğunu düşünmüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın