• 13279
    ben artık galatasaray ' ı , galatasaray futbol takım ' nı böyle mallık, böyle saçmalık, böyle zihniyet, böyle beyinsizlik, böyle vizyonsuzluk, böyle beceriksizlik, böyle adam kayırmaca artık aklınıza ne geliyosa görmek istemiyorum !

    başlarım böyle şampiyonluğa yetti lan yıl olmuş 2015 ekmek olmuş 2 lira, her şey profesyonel, amatör diye bir şey kalmamış. bu beyinsizler ordusu hala götünü başını sere sere dünyaları batırıyor.

    ben galatasaray'ı dortmund gibi yönetilsin istiyorum ! dortmund gibi profesyonel olsun her şey, kendi evladımız diye bir şey olmasın mesela ! kendi evladın dediğin olsa olsa schalke 04'ün julian draxler'i olabilir senin selçuk'un, senin burak'ın olamaz ! ki adam kendi evladını satıyor. bizimkiler aman kırılmasın şu kadar milyon euro verelim. ulan adam aç mı be aç mı ?

    adam zaten dünyaları kazanmış oynamak istiyorsa çıkar galatasaray için veya kendisi için adam gibi oynar para için oynamaz. yok para konuşmadım etmedim yok benim rızkım, ulan şerefsiz kaç kişinin eli parmağı var o rızkta seni oraya bizi temsil etmesi için koymuşuz laflara gel.

    dortmund gibi profesyonel olsun her şey, varsın sürekli şampiyon olamasın galatasaray.

    bu kulüp 4 senedir şampiyonlar liginde hala borç hala borç hala şu hala bu. ulan bir aile kazanabileceği paranın maksimumunu kazanırken hala nasıl oluyor da borcu artıyor ? bu kadar beyinsizlik bu kadar geçmişe dönük borç mu olur lan ?

    hay sokayım sizin paranıza da çöp futbolunuza da, öbür tarafa götüreceksiniz porsche leri, lamborghini leri, ferrari leri.

    olmayın şampiyon falan harbi söylüyorum ya.

    ben futbol izlemek istiyorum ! kendi için veya kulübü için oynayan futbolcu izlemek istiyorum.
    ben wesley sneijder 'i fernando muslera'yı izlemek istiyorum. ne bileyim chedjou mesela adam işini yapıyor. bizimkiler hem yönetimi hem futbolcusu mesleği bırakıp yok taraftar bana şöyle bunu dedi bunu şunu yaptı.

    be adi herif iyi oynadın da taraftar bir şey mi yaptı ? zaten öyle bir mallık ki bu bazı oyuncular kötü oynasa da ilk 11 de bazıları iyi oynasa da 90 dakika oyuna giremez. niye ? çünkü zihniyet bitmiş.

    yiyin lan yiyin bir şey alanı ....ler

    şu kevin grosskreutz olayına bakar mısın ? eğer doğruysa böyle bir beyin hücresi yok. ulan adi bir şey i ya tam yap, ya da yapma. ufacık dükkan mı lan burası ? esnaf mısınız olum siz ?

    taraftarı için orda değil misiniz siz ? siz bizim için orda değil misiniz ? soruyorum bir de mal mal. tabi ki de herkes işi gücü,ünü ünvanı için para için oralarda.
    ne liseymiş be. resmen monarşi yönetimi.
    cumhuriyet falan değil.

    bildiğin galatasaray lise monarşi'si.
App Store'dan indirin Google Play'den alın