resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 7318
    sadece 16,2 milyon euro yüzünden ffp ile uğraşmasak bile kendisinin yönetiminde yapılan yüksek harcamalar yüzünden ffp ile uğraştığımızı görmemek için ya kör olmak gerekir ya da art niyetli. 16,2 milyon euroluk "devre arası paketi" kulübün ne kadar kötü yönetildiğinin bir sembolüdür. o pakete laf söyletmeyenlerin, sabri'nin zamlı sözleşmesini, bilal&jem transferlerini kötülemeleri ne kadar samimi? (bence hepsi ihanettir).

    diğer yandan bir kişiye bakış açımıza göre iyi veya kötü yaftası yapıştırıp niye bütün yaptıklarını bu yaftalamaya göre değerlendiriyoruz? ünal aysal içinde bu böyle, hamza hoca içinde, fatih terim içinde, herkes içinde öyle... örneğin sneijder transferi türk futbol tarihinin en başarılı transferlerinden birisi bence. ama bu transfer başarısı ünal aysal'ın diğer başarısızlıklarını görmemi engellemiyor. açık ara taraftarın en sevmediği oyuncu olan sabri(bende sevmiyorum) çok güzel bir asist yapıyor, sözlüğe girip bakın, bazıları neredeyse gol attığımıza üzülecek! defansta ki açığını da görün, yaptığı asisti de. kimse siyah veya beyaz değil, açık grileri bulmakta marifet. ve ünal aysal toplamda yaptıklarına ve kulübün içinde bulunduğu duruma bakılırsa bence koyu griydi.

    bu arada "rakibin 50 mio euro harcamis bonservise " demiş "mantıklı" bir renkdaş, adamlar rvp ve nani'ye 11,5 mio bonservis ödedi ama hajrovic+burdisso+veysel+salih+ontivero+telles'e 16 mio ödemek çok "mantıklı" bazı arkadaşlara göre...
App Store'dan indirin Google Play'den alın