resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 7311
    kendisinin yaptığı olumlu işler olsa da sözlükte kendisine dokunan ofsayta boğulduğundan kendisine dokundurmak hoşuma gidiyor. ofsaytlanalım biraz:

    - başarıyı kazanır kazanmaz ilk iş yönetimde çatlak sesler var diyerek, yönetimi tasfiye etmek olmuştur. tek adamlığı savunanlara aziz yıldırım'ı verelim.
    - fatih terim'le ego yarışına girip terim'i kovmuştur. (burada iki tarafta kendi egolarını galatasaray'ın önüne koydu maalesef). mancini'yi başa getirip, efsane devre arası transfer sezonunda, hajrovic(4,5 m)+burdisso(0,25 m)+veysel(0,7m)+salih(2,75 m)+ontivero(2 m)+telles(6 m)'e sadece kulüplere toplam 16,2 milyon euro bonservis parası verdi. bu transfer döneminde sadece yanlış transferler mi yapıldı, yoksa başka usulsüzlükler mi var, sevenlerinin vicdanlarına bırakıyorum!
    - sene sonunda 29 yaşında olan selçuk ve burakla sözleşmelerinin bitmesine süre olmasına rağmen zamlı sözleşme yaptı. bu iki oyuncu 34 yaşına kadar takımın en çok kazanan oyuncularından olacak.
    - takım sportif ve ekonomik açıdan kötü gitmeye başlayınca gemiyi ilk terkeden oldu.
    - seçimlerde dursun özbek'i destekledi.

    başta mevcut yönetim olmak üzere galatasaray 15 yıldır o kadar kötü yönetiliyor ki, kendisi başarılıymış gibi görünüyor. harika bir imaj yönetimi var o kadar. hajrovic+burdisso+veysel+salih+ontivero+telles paketine 16 milyon euro bonservis veren adamın bu kadar seveni varsa, muhteşem bir imaj çalışması yapmış demektir.

    sevenlerine son bir soru: şu an ffp ile uğraşmamızda ve felaket mali durumumuzda hangi başkanın sorumluluğu daha fazladır?

    a- dursun özbek
    b- duygun yarsuvat
    c- ünal aysal
    d- adnan polat
App Store'dan indirin Google Play'den alın