• 13255
    mbia + niasse'yi(buna bile razıydım) alsalar transfer sezonunu kötünün iyisi olarak atlatmış olabilirdik.

    stopere denayer geldi. umarım gerçekten iyidir. eli yüzü düzgün bir stoper hattımız oldu. hala taş gibi değil ama potansiyelli ve alternatifli.

    melo meselesini o kadar kötü yönettiler ki orta sahada jose-selçuk-bilal-hamit-jpk 5'lisine kaldık. hiçbirinin de melo kadar top çalma becerisi yok. hücumda onun attığı diagonal pasları yapacak adam da yok. orta saha bir anda müthiş zayıfladı. inter, bunca zaman isterken, melo gideceğim derken mbia'yı bitirebilseydin şu an kimse üzülmüyor olacaktı. ha yine de melo'nun şu an gitmesi yanlış değil bence.

    sağ beke grosskreutz'u aldık sanıyor herkes. bence gross sağ önde oynayacak. malum o bölgede yasin yapamıyor, olcan sahada iş yapamıyor, umut futbol fakiri. ama en azından sabri'nin defolarını gidermeye çalışacak koşmayı, basmayı, çalışmayı seven bir oyuncumuz oldu o bölgede.

    forvete kimseyi almadık. en elzem bölgelerden biriydi ama belli ki para çıkaramadı kifayetsiz yönetim.

    artık transfer sezonu bitti. devre arası forvet ve orta sahaya takviyeyle şampiyon olursak şaşırmam. ama allah burak, selçuk ve sneijder'in iniş takımlarına zeval vermesin. muslera, yerine yine cenk'i koyabilirsin 2-3 maç idare eder ama bu adamların yerine koyacak oyuncumuz yok.

    adettendir:

    muslera - grosskreutz, denayer, chedjou, carole - jose, selçuk - yasin, sneijder, podolski - burak

    büyük ihtimalle sabri yasin yerine kadroda olur, gross önde oynar ama. kenardan da yasin, emre, bilal, hamit, umut, semih, hakan kullanılır. devre arası da bir forvet alınır.

    ben kendi adıma sezona galatasaray'ı bilerek giriyorum. zaman zaman iyi oynayacak, genelde kötü oynayacak ama bir şekilde gruplarda da ligde de başarılı olacak. benim hayalini kurduğum takım için büyük kriz olmaması durumunda 2 yıl daha sabretmem gerekiyor. bunlardan sonraki yönetim eli yüzü düzgün olacak umuduyla diyorum bunu da.
App Store'dan indirin Google Play'den alın