• 13228
    telles' in gönderilmesi tamamen denayer transferi ile alakalı bence. ben de diyordum bu adamı niye almaya çalışıyoruz zaten 4 tane stoperimiz var. meğerse hoca hakan balta' yı sol beke kaydırıp bekten hücumdan önce savunma verimliliği almayı düşünüyormuş. böylece göbeğe de denayer gibi hakan balta ile kıyaslanınca daha süratli ve çevik bir adam geçiyor. en azından hoca sahada olan biteni görüyormuş demek ki benim açımdan bu iyi bir şey. bir takıma 2 sağ bek, 2 sol bek, 4 stoper yeter. ideali budur bu işin.

    tercih sırasına göre yazıyorum;

    kale: muslera, cenk
    stoperler; chedjor, denayer, semih, koray
    sağ bek; transfer, sabri
    sol bek; hakan, carole
    kanatlar: podolski, yasin, sinan, olcan (gerektiğinde emre çolak, rodriguez)
    orta saha; sneijder, selçuk, rodriguez, emre çolak, bilal, jem karacan, hamit(hamit' i sona yazdım nasıl olsa iyileşemez bu)
    forvetler: burak, transfer, umut (gerekirse sinan ki bence umut' tan önce sinan ya neyse)

    ayrıca emre çolak kanatta, sinan gümüş forvette kullanılabilir gerektiğinde.

    burada mesele o transfer dediğim yerlere transfer yapılıp yapılmayacağı ve şunu da ekleyip bitireyim. diyebilirsiniz ki koray stoper alternatifi olamaz, olcan kanat alternatifi olamaz. eğer öyleyse o zaman bu adamları göndereceksin. eğer koray stoperde 4. tercih olamıyorsa, eğer olcan kanatta 4. tercih olamıyorsa -ki bu senede 10 maç filan eder en fazla- o zaman ne işleri var galatasaray' da?
App Store'dan indirin Google Play'den alın