resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U19
Yaş:40
Uyruk:Türkiye
  • 7581
    27 eylül 2006 liverpool galatasaray maçı'nı net hatırlayanlar sabri'nin o gün de çok iyi orta açtığını bilir. sabri'nin ortaları hiçbir zaman kötü değildi. sadece maç içindeki kararları o kadar kötü ki orta açacak yerde şut attı, şut atacak yerde pas attı ve bunlarla alay konusu oldu.

    bilenler bilir, sabri kariyerine bek olarak başlamadı, orta saha olarak başladı, aslına bakarsan yetenekliydi ve ümit vadediyordu. ama sabri zeki bir futbolcu değildi, orta sahada yapamadı. hızından dolayı kenara çekildi. ama dediğim gibi aslen bir bek olmadığından orada da hala zorlanıyor. orta sahada prese kalkışıyor, geri dönmede sıkıntılar yaşıyor falan.

    sabri bu seneyi 10 asistle tamamlayabilir ve bu sene sevenlerini mutlu edebilir. ama oynadığı her maçta kanadı otoban olur ve rakip teknik direktörün galatasaray'ı vurmak için hedef noktası olur. o zaman bir karar vermemiz gerekiyor. sabri ile hücum mu, sabrisiz hücum mu? sabri bu takımın yıldızı olmadığına göre, hücumu da süper olmadığına göre ben sabrisiz hücum diyorum. sabri her zaman takıma faydasından çok zarar veren bir futbolcu olmuştur, tabi görebilene.
App Store'dan indirin Google Play'den alın