• 13214
    sanırım 2015-16 cl grubunda da eleğe dönecek takımdır. top yapamıyoruz. direk şişirme yoluna gidiyoruz. takım içinde bir bağlantı ya da uyum yok. tek top oynayan, hızlı düşünen adamlar çok çok az. fiziki açıdan ya da kondisyon açısından da yerlerde sürünüyoruz, dolayısıyla da koşu mesafesi falan hak getire.

    atağa çıkınca 2-3 kişi ancak çıkıyor ancak defansa gelince can havliyle defans yapmaya çalışıp onda da sıçıyoruz. defans yaparken fifa'daki tactical defending'i uyguluyoruz, yani bir nevi gölge pres. topa müdahale yok. kimse kendine güvenmiyor. götüboklu anadolu takımları bile yarısahamızda 1238763129 tane pas yapabiliyorlarsa bu takımı cl'de buldozer gibi ezerler beyler, uyandırayım.

    çok kolay kontratak yememiz de en tehlikeli yönümüz. çünkü şampiyonlar liginde kontratak verirsen bunun affı olmaz.

    hava topu denen bişey yok takımda. takımda hava topu kazanabilen 2 oyuncu var, chedjou ve melo. geri kalan muslera hariç 8 kişinin biri bile kafa topunda iyi değil. belki biraz carole.

    acil forvet ve defans alınmazsa transfer sezonu bitmeden, astana'ya bile zor diş geçiririz. felaket tellallığı değil, açık net gerçekler bunlar.

    2015-16 sezonunda hem ligde hem avrupa'da sonunun hayrolmasını dilediğim takım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın