resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 4957
    bakalım transfer döneminin başından beri kimleri istemiş tanıdığımız.

    cüneyt tanman yeni açıkladı. daniel alves'i istemiş sağ beke.
    defansa kamil glik'i istedi. baktı o kapsamda bir transfer yapamıyoruz, belçika'nın yeni nesil milli oyuncularından jason denayer'i istedi.
    forvete malum gignac istendi olmadı. hamza hoca mario gomez veya benzeri santrafor dedi olmadı. ibrahimovic'e hayır demem dedi zaten olacak iş değildi.
    sonra ayew'i istedi kanada, ingiltere'den kaptılar adamı.
    e bunları bırak fernandao'yu bile alamadılar amk.

    söylentileri saymıyorum bile. gervinho'ymuş, huntelaar'mış, van persie'ymiş... sadece adı yetkililer tarafından zikredilenlerden bahsettim. hangisi alınsa mutsuz olurdunuz?

    e şimdi herkes tutturmuş hamza hoca vizyonsuz diye.
    bu isimlerin tamamı son derece kaliteli futbolculardan oluşuyor.

    peki kimleri almışız. podolski'ye itirazı olan yok sanıyorum. lionel carole ve jose rodriguez de biz bu takımda oynarız diye bağırıyorlar.

    e o zaman?
    suç niye hamza hocada?
    adam bunları alamıyorsanız ben elde kim varsa onla da devam ederim dedi diye mi suçlu? ne yapsaydı, zaten uefa'nın belirlediği kriterleri tutturamamışken şımarık çocuklar gibi transfer transfer diye ağlasa mıydı?

    evet bilal ve jem karacan transferlerinde belli ki parmağı var. onu da sportif direktör işini yapsaydı ve bu oyuncular galatasaray'da oynamaz diyip veto etseydi.

    siz yine komikli kıyaslamalar yapın, ahkam kesin de... gerçek suçluyu tespit edelim. günlerce sabri ile pazarlık edip, başka sağ bek yokmuş gibi dünyanın en gerizekalıca sözleşmesini yapanlar kimler? sneijder ile sözleşme uzatma işini krize dönüştüren kimler? bakkal yönetiyormuş gibi kardeşini florya'nın başına atayan kim? florya'ya gelir gelmez yetkilerini aşıp, iyi veya kötü sportif direktörün görevlerine el atan kim? peki ya futbolculuğunda elde ettiği ulaşılması imkansız itibarı, sportif direktörlük görevini bırakmasının ardından yaptığı icraatlerle sıfırlayan kim?

    o kadar adam var. bir tanesi bizim çapsız dediğimiz abdürrahim albayrak etmiyor.
    o kadar adam var. içlerinde bir başına hamza hoca doğruları yapmaya çalışıyor.
    ancak onca yanlışın içerisinde insanın pusulası şaşar. o yüzden bu adama sahip çıkmak gerek. hocayı umut bulut'a mecbur bırakıp travma yaşatanlara kızmak gerek...
App Store'dan indirin Google Play'den alın