• 379
    galatasaray sözlük yazarlarının çoğunluğu belki genç belki ergendirler ama bütün samimiyetleriyle ve galatasaray'a olan aşklarıyla olayları değerlendirirler.

    yönetim, teknik heyet ya da futbolculardan hiçbiriyle kişisel dostluk ya da menfaat ilişkileri yoktur. dolayısıyla yorumları ve görüşleri saf, temiz ve katıksızdır.

    medyadaki spor yorumcuları ise üçe ayrılıyor.

    1-galatasaraylı olmayanları, galatasaray'a zarar vermek için sinsice yazar, yorum yaparlar. örneğin sabri'nin ara sıra yaptığı gol ortalarından dem vurarak zamlı sözleşme almasına yardımcı olurlar.

    2-galatasaraylı olanların, yönetim, teknik heyet ya da futbolcularla menfaat ilişkisi, dostluk ve arkadaşlık ilişkisi olanlar. bunlar asla objektif yorum yapamazlar.

    3-hiçbir menfaat ya da dostluk ilişkisi olmayıp objektif yorum yapanlar. bunların sayısı ikiyi üçü geçmez.

    dolayısıyla gerçek ve acımasız yorumlar genellikle sözlükte ve diğer sosyal medyada yapılmaktadır.

    tabi ki küfür ve hakaret bizimde istemediğimiz ve kabul etmediğimiz bir olay. ancak bu yola başvuranların oranı %0.1'i (bindebiri) geçmez ve genellikle de pilot olurlar.

    not: sözlük yazarları önemli konularda %99 oranında fikirbirliği içindedir. çünkü açıkça ortada olan gerçekleri görmelerini engelleyecek çıkar ya da dostluk perdesi yoktur onların gözlerinde.
App Store'dan indirin Google Play'den alın